Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb Valentin-napja



Azok között vagy, akikre különleges nap vár holnap?Bika: A Mars belép a jegyedbe, és fellobbantja benned az érzéki vágyat, ami azt eredményezi, hogy még a szokottnál is érzékibb leszel. Még te magad is meglepődhetsz, hogy mennyivel határozottabb, tudatosabb leszel, mint korábban.

Abban az esetben, ha párkeresőként töltöd a Valentin-napot, akkor nagy esélyed lesz arra, hogy társra találj, de a munkádban is hatalmas lépést tehetsz előre, úgyhogy hajrá, használd ki ezt a kiváló időszakot!

Ikrek: Talán még téged is meg fog lepni, hogy milyen érzelmes és érzékeny leszel Valentin-napon. Ennek oka, hogy a csillagjegyedben járó telihold felfokozza az érzelmeidet, ami abban mutatkozik meg, hogy önmagadhoz képest nagyon könnyen elérzékenyülsz, meghatódsz.

Most annyira könnyen fejezheted ki az érzéseidet, hogy azzal még a párodat is meglepheted. Valentin-napon empátiával fordulsz mások felé, és a szokottnál könnyebben átérzed azokat a problémákat, amelyekkel mások küzdenek.

Mérleg: Idén azért is örülhetsz a Valentin-napnak, mert a Vízöntőben járó Nap kreativitással, vitalitással ajándékozhat meg február 14-én, tehát igazán jól érezheted magad a bőrödben. Mérlegként szeretsz a figyelem központjában lenne, ezt pedig 2019 Valentin-napján megkapod.

Bak: Romantikus hangulat kerít hatalmába február 14-én, mert a Vénusz a csillagjegyedben jár. Ennek hatására azon kaphatod magad, hogy önmagadhoz képest sokkal édesebb és kedvesebb leszel. Az emberek pedig keresni kezdik a társaságodat, mert a kisugárzásod most teljesen megváltozik. Valentin-napon kedvet kapsz ahhoz, hogy elmenj otthonról, félretedd a munkádat, és társaságban múlasd az időt.

Párkeresőként egy komoly kapcsolatra találhatsz. Ha foglalt vagy, akkor a kedvesed és közted lévő érzések elmélyülhetnek.

Vízöntő: Nem vagy az a romantikus, csöpögős alkat, de legbelül te is vágysz arra, hogy az élet összehozzon azzal, akitől eláll a lélegzeted. Esetedben az sem elhanyagolható tény, hogy közeledik a születésnapod, aminek hatására lazább, nyitottabb hangulatba kerülsz, sőt, még a flörtöléshez is kedvet kaphatsz.

Halak: Az idei esztendő Valentin-napja teljesen más lesz, mint azt az eddig években megszokhattad, ugyanis a Merkúr most a csillagjegyedben jár, ezért a szokottnál sokkal tisztábban, világosabban láthatod a téged körülvevő világot.

Ha Halak a csillagjegyed, akkor a szerelmesen napján a szokottnál könnyebben fogsz kommunikálni, az érzéseidet pedig sokkal egyszerűbben fogod kifejezni, mint általában. Valentin-napon sokkal szívesebben fogsz beszélni az álmaidról, mint máskor.

Bátran mondd el, hogy mire vágysz, mert ezen a napon lehetőséged lesz arra, hogy könnyebben megvalósítsd a céljaidat, ha azokat kimondtad. Valentin-napon a környezeted sokkal színesebbnek fog látni, te pedig nagyobb örömmel hallgatod meg az embereket, akik úgy fogják érezni, hogy jó a közeledben tartózkodni, és kikérni a véleményedet.

Valentin-napon ne maradj otthon, hanem mindenképpen menj társaságba, valamint mutasd meg mindenkinek, hogy valójában ki vagy te!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló