Kérj útmutatást az angyaloktól!



Ha szükséged van egy jó tanácsra, akkor válassz egy tükröt a lenti képről, majd olvasd el a bölcs angyalok neked szóló üzenetét!1. Ne rejtsd el mások elől az igazságot: Ha az első angyaltükör mellett döntöttél, akkor az angyalok azt tanácsolják neked, hogy bátran és őszintén mutasd ki az érzelmeidet, a gondolataidat! Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit szólnak ehhez, mert ahogy mindig, úgy most is biztos, hogy lesznek, akiknek ez nem fog tetszeni, de mások őszintén értékelni fogják.

Soha ne játszd meg, és ne hazudtold meg önmagadat! Dobd el messzire a maszkodat, légy őszinte a környezeteddel! Ha valamit tényleges eltitkoltál, akkor azt mondd el annak a személynek, akire tartozik! Hidd el, hogy ettől sokkal jobban fogod érezni magad!

2. Higgy a megérzéseidnek és álmaidnak: A második angyaltükör szerint eddig nem foglalkoztál az álmaiddal, a megérzéseiddel. Talán azért, mert féltél, hogy tévútra vezetnek, csalódást okoznak. Az angyalok szerint nincs mitől félned. Bátran kövesd a megérzéseidet, támaszkodj arra, amit álmodban látsz, mert ezek fognak segíteni abban, hogy elérd a céljaidat, vagy általuk kerülheted el a bajt.

Az angyalok támogatni fognak, ezért figyelj jobban az álmaidra, megérzéseidre, mert azok keresztül küldik a jeleket!

3. Lépj ki végre a megszokásaid börtönéből: Az angyalok szerint félsz. Szerintük nem mersz kilépni a komfortzónádból, ami miatt a megszokásaid és megszokott kapcsolataid rabságában élsz. Boldogtalannak és elégedetlennek érzed magam, mégsem mersz változtatni.

Muszáj elengedned a régi dolgaidat ahhoz, hogy ismét boldog lehess, de akkor is ez kell, ha fejest ugranál az új világba, és valóra szeretnéd váltani a titkos vágyaidat! Az angyalok melletted vannak és támogatnak!

4. Keresd meg az ösvényedet: Arra biztatnak az angyalok, hogy keresd meg a számodra kijelölt utat, amin azért kell végighaladnod, hogy tanulj, fejlődj, megtaláld önmagad és felfedezd a képességeidet.

Ez az ösvény lehet eszme, vallás, gyakorlat, vagy egy személy, akit követned kell. Az angyalok abban segítenek, hogy jelekkel vezessenek rá az útra.

5. Engedd be a változásokat: Az angyalok szerint a változás már ott toporog a küszöbödön, de te egyelőre félsz tőle, ezért nem engeded be az életedbe. Tartasz az ismeretlentől, és attól, hogy minden más lesz, megváltoznak körülötted a dolgok, és talán minden rosszabb lesz annál, amilyen most.

Az angyalok azt tanácsolják, hogy ne félj, mert a rád váró változások a javadra szolgálnak. A saját boldogságod és fejlődésed érdekében, engedd be, fogadd szeretettel a változásokat, és hagyd, hogy azok elvégezzék a feladatukat!

6. Már tudod, mit kell tenned: Az utolsó angyaltükör szerint neked nincs szükséged az angyalok útmutatására, legfeljebb a megerősítésükre, mert magadtól is tudod, hogy mit kell tenned, úgyhogy csak tedd azt meg!

Lehet, hogy ez nehéznek és körülményesnek tűnik, de muszáj rávenned magad a dologra, hiszen belül érzed, hogy ez a helyes! Ne gyárts kifogásokat, ne húzd az időt, mert az ellened dolgozik! Légy bátor, cselekedj! Az angyalok úgy segítenek, hogy erővel töltenek fel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló