Így számolod fel a tarthatatlan helyzeteket



A horoszkóp szerint hogyan szabadulsz meg a mérgező emberektől?Kos: Ha te le akarsz számolni egy tarthatatlan helyzettel, akkor azt biztos, hogy a mérgező személy észre fogja venni, mert hajlamos vagy túlzásba esni, feldühödni és rombolni. Miután porrá zúztad a tarthatatlan kapcsolatot, egyszerűen eltűnsz, hogy a másik többé ne is halljon felőled.

Bika: Amikor úgy érzed, hogy elérted a tűréshatárodat, nem tudsz tovább elviselni valakit, akkor úgy kezdesz viselkedni, mint egy ellenszenves fenség. Miután felszámoltad a kapcsolatot, annak minden nyomát eltünteted.

Ikrek: Egyszer finoman, fokozatosan építesz le valakit. Máskor goromba viselkedéssel üldözöd el a terhessé vált személyeket. Ami biztos, a szakítás után véletlenül sem akarsz bűntudatot érzeni.

Rák: Hajlamos vagy túl sokáig magad mellett tartani a mérgező embereket. Amikor végül belátod, hogy a helyzet tarthatatlan, akkor megszakítod a kapcsolatot, amit meggyászolsz, ami miatt bűntudatot érzel.

Oroszlán: Őszintén és pontosan elmondod a másik félnek, hogy mivel bántott meg, majd ezzel a lendülettel el is távolítod az illetőt az életedből.

Szűz: Ha úgy érzed, hogy valaki csak mérgez, akkor nem írsz tovább az illetőnek, és beletelik egy kis időbe mire reagálsz neki bármit is. Eleinte ott leszel az illetőnek, ha szüksége lenne rád, de ez már csak kötelességtudat a részedről. A kapcsolat szép lassan megszűnik.

Mérleg: Amikor úgy érzed, hogy ideje felszámolni egy mérgező kapcsolatot, akkor nagyon kedves maradsz, ezzel pedig zavarossá teszed a folyamatot. Hiszel abban, hogy mindenkinek jár második esély, de akkor végeztél az illetővel, ha harmadszor, negyedszer is megbánt.

Skorpió: Csendes gyilkosként tünteted el az életedből a nem kívánt személyeket. Ha az illető még rosszul is bánt veled, akkor azt megbosszulod.

Nyilas: Amikor úgy adódik, hogy egy helyzet tarthatatlanná válik, és muszáj felszámolni a kapcsolatot, akkor azt csendben teszed. A taktikád az, hogy úgy kerülöd az illetőt, ahogy csak lehet.

Bak: Próbálsz olyan udvarias lenni, amilyen csak lehetsz, a helyzetet pedig igyekszel egyszerűen kezelni. Ha szélsőséges esetről van szó, akkor a közösségi oldalakon is megszakítod a kapcsolatot a mérgező emberekkel, akikkel soha többé nem foglalkozol.

Vízöntő: Arra törekszel, hogy felületes kapcsolatban maradj mindenkivel, ezért sokáig tart, mire eljutsz arra a pontra, hogy teljesen felszámolsz egy rossz kapcsolatot. Ha úgy döntesz, hogy valakit száműzöl az életedből, akkor találkozóra hívod az illetőt, hogy szemtől szembe vegyél búcsút, vagy írsz neki egy hosszú üzenetet, amiben elmagyarázod, hogy mi romlott el, mivel bántott meg, és csak ezt követően tűnsz el végleg az illető életéből. Neked kell ez a lezárás.

Halak: Hajlamos vagy az utolsó pillanatig hallgatni a szakítást. Az sem kizárt, hogy a másik fél nem tőled, hanem valaki mástól hallja először arról, hogy valami problémád van. Szeretsz olyan múltbéli dolgokat felhozni, amiket a másik fél rég elfelejtett. Esetedben az a legjobb, ha a másik fél szakít, mert te túl sokáig halogatod az elkerülhetetlent.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló