Holdas-személyiségteszt



Válassz egy Holdat a lenti képről, hogy megismerhesd a titkos tulajdonságaidat!1. Hold – A törtető: Az első Hold szerint a stabilitás és a biztonság nagyon fontos a számodra, emiatt nem hagyod, hogy egy pillanatnyi fellángolás mellékvágányra tereljen. Önmagaddal szemben nagyon kritikus vagy, ezen pedig nem ártana változtatnod. Ne tűzz ki magad elé elérhetetlen célokat! Légy reális, és minden esetben tanulj a hibáidból!

2. Hold – A kreatív: Az életed egy hullámvasútra hasonlít, mert a vágyaid és a másokkal szembeni önzetlenség között sodródsz. A saját érdekedben kerüld a túlzásokat, mert azok miatt képtelen vagy kihasználni a lehetőségeidet.

Gyakran hadilábon állsz az idővel, ezért jól tennéd, ha megpróbálnád kontrollálni magadat! Állj ellen a csábításnak, tartalékolj az energiáddal, hogy abból maradjon azokra a hosszú távú dolgokra, amelyek fontosak a számodra, és nem csupán pillanatnyi örömöt okoznak.

3. Hold – A dinamikus: Barátként, párként és kollégaként is megbízható, szavahihető ember vagy. Az energiádat nem sajnálod attól, hogy a számodra és a kedvesednek kényelmes környezetet alakíts ki, és odafigyelsz, hogy semmiből se szenvedjetek hiányt.

A hatalmas elkötelezettséged bizalmatlanná tehet az idegenekkel szemben. A bizalmatlanságod oka az lehet, hogy attól félsz, hogy az érzékeid becsapnak. Próbáld észrevenni, hogy ez az állapot érzelmileg és szellemileg is leterhel! Keresd meg a belső nyugalmadat, bízz meg addig mindenkiben, amíg nem ad okot ennek az ellenkezőjére!

4. Hold – A jószívű: A személyiségedre az önzetlenség a legjellemzőbb, ami szép tulajdonság, ám jó lenne, ha nem feledkeznél el arról, hogy neked is vannak álmaid, vágyaid, tehetséged és életed, amire időt kell fordítanod!

A jövőben mindenképpen szentelj időt a saját életedre, fedezd azt fel, élj a tehetségeddel, és gazdagítsd a saját környezetedet! Az, hogy először önmagadra gondolj, már csak azért is fontos, mert másokon is csak akkor tudsz segíteni, ha a legjobb formádban vagy.

5. Hold – A csodálkozó: Téged teljesen elkápráztat a világ szépsége, egyedisége. Nem egyszer azon kaphatod magad, hogy egyik ámulatból a másikba esel, újabb és újabb felfedezéseket teszel. Ennek eredménye, hogy sok témában otthonosan mozogsz.

A viselkedésed kissé modoros, gyakran kimért, visszafogott, emiatt érzelmileg „műveletlennek” gondolhatnak, ami tévedés, mert valójában barátságos vagy, a tudásoddal kellemes beszélgetőpartner lehetsz, de talán túlságosan látszik rajtad, hogy szívesebben lennél egyedül, vagy azokkal, akiket a leginkább szeretsz.

A stressz és a kialvatlanság negatív hatásai erősen meglátszanak rajtad. Ha fáradt vagy, akkor bátran kérj segítséget, hiszen az elméd, a lelked és a tested jóléténél semmi sem fontosabb! Mindent ésszel szeretnél legyőzni, pedig könnyebben és gyorsabban boldogulnál, ha a megérzéseidre, érzelmeidre is hallgatnál.

6. Hold – A nyugodt: Az élet apró örömeiben találod a legnagyobb boldogságodat. Neked nincsenek különleges igényeid, jól érzed magad az olyan csendes, eseménytelen, hétköznapi események közben, mint a barátaiddal való tévézés a nappaliban, vagy randevú a pároddal a közeli parkban.

A problémád csak az, hogy a múltban elszalasztott lehetőségeken, rossz döntéseken tépelődsz és a jövőről álmodozol, pedig a jelenre kellene koncentrálnod!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló