Milyen leszel nyugdíjasként a horoszkóp szerint?



A csillagjegyed szerint mivel töltheted az időskori éveidet?Kos: A mozgás öröméről idősebb korodban sem mondasz le. Ha betegség akadályozna a rendszeres sportolásban, akkor mindent meg fogsz tenni, hogy minél gyorsabban felgyógyulj. Hajlamos leszel elfeledkezni arról, hogy a tested működése már nem olyan, mint a húszas éveidben.

Bika: Végre lesz időd arra, hogy önfeledten élvezd az anyagi gazdagságot, és minden mást, amiért keményen megdolgoztál. Ha az idős korod nélkülözésben telik, akkor te leszel a legpesszimistább, legelégedetlenebb nyugdíjas az összes csillagjegy közül.

Ikrek: Nyugdíjas korodra sem feledkezel el a barátaidról, és minél több szabadidővel rendelkezel, annál szívesebben rendezel összejöveteleket a szeretteiddel. Ha idős korodban kapcsolatban fogsz élni, akkor a pároddal folyton úton lesztek. Szeretnél mindent bepótolni, amire fiatalabb korodban, a munka mellett, nem volt lehetőséged.

Rák: Belőled válhat a legtökéletesebb nagyszülő, aki alig várja, hogy az unokáiról gondoskodhasson és a családjával tölthesse az idejét, szívesen sütsz és főzöl rájuk. Ha egyedül kell töltened a nyugdíjas éveidet, akkor végtelenül el fog szomorítani.

Oroszlán: Nyugdíjasként képtelen leszel a pihenésre, folyton csinálnod kell valamit, mert különben beleőrülnél az unalomba. A betegség és az ágyhoz kötöttség nyugdíjas korodban is meg fog viselni, hiszen nem bírod az ilyen korlátokat.

Szűz: Nyugdíjasként is a saját napi rended és megszokásaid szerint fogsz élni, és a legapróbb dolgok is nagyon boldoggá fognak tenni. Ha jó lesz a házasságod, akkor az a legszerethetőbb csillagjeggyé tehet idősebb korodra, amikor élvezni fogod a lazább, nyugdíjas éveidet, amelyek során vigyázni fogsz az egészségedre és testi épségedre.

Mérleg: Nyugdíjas korodban a családi élet lesz a legfontosabb a számodra, ezért mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy találj valakit, ha egyedül lennél. Téged a szeretet és az őszinte érzelmek éltetnek.

Skorpió: Ha minden harcodat megvívtad, elértél mindent, amit célul tűztél ki magad elé, akkor boldogan várod a nyugdíjt. Ha a tested meg is öregszik, a lelked soha. A szabadság és az önállóság életed végéig elkísér, mert ezek a legfontosabb értékeid.

Nyilas: A nyugdíjas éveidre a bölcs tanácsok és a javaslatok lehetnek a jellemzőek, mert kedved lesz segíteni a fiataloknak, akik bármilyen témában kérhetik a tanácsodat. A társaságod is szórakoztató marad.

Bak: A munkamániád öregségedre is megmarad. Habár nyugdíjasként sem fogsz lazítani, mégis sokkal jobban fogod értékelni és élvezni az életet, mint fiatalabb korodban. Idősebb korodban életszemlélet és bölcsesség árad belőled.

Vízöntő: Soha nem fogod öregnek érezni magad ahhoz, hogy megtanulj vezetni, beiratkozz egy tanfolyamra, iskolába, vagy jógaórára. Lélekben örök fiatal maradsz, és nyugdíjasként sem fogsz unatkozni, mert mindig találni fogsz valami újat.

Halak: Nyugdíjasként a hobbidnak, a kreativitásodnak fogsz élni, mert mivel a családod kirepült, végre te is azt teheted, amit a szíved diktál. Ha úgy öregszel meg, hogy nem érted el a fiatalon kitűzött céljaidat, akkor szomorú és elégedetlen lehetsz.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló