Ezeket a csillagjegyeket nem kíméli a Merkúr hanyatlás



Sorsdöntő március várhat rád az asztrológia szerint.Aki hisz az asztrológiában, az tudja, hogy a bolygók különféle hatást gyakorolnak az emberek életére, és azzal szemben sem vagyunk immúnisak, hogy egy égitest éppen milyen mozgást végez. Márciusban a Merkúr hanyatlása lehet befolyással hat csillagjegyre, akik március 5-től 28-ig számíthatnak kellemetlen hatásokra.

Vajon kik azok, akiket a leginkább érinteni fog a Merkúr hanyatlás? Köztük vagy? Ha igen, akkor tudd meg, hogy mire kell figyelned a tavasz első havában!

Szűz: Márciusban zavarodottnak, ingerültnek fogod érezni magad a Merkúr hanyatlása miatt. Ha Szűz a csillagjegyed, akkor rád egyébként is igaz, hogy elveszel a részletekben, kifejezetten szőrszálhasogató vagy, de az ritka, hogy ezzel annyira túlzásba ess, hogy az már neked is feltűnjön.

Ebben az időszakban törekedj arra, hogy türelmesebb legyél másokkal és önmagaddal szemben! Tudatosan figyelj arra, hogy a hangulatodat ne befolyásolhassák azok az apróságok, amelyeknek csak az adott pillanatban van jelentősége, de egyébként jelentéktelenek!

Vízöntő: A Merkúr hanyatlásának hatására szükségtelen frusztrációk uralkodhatnak el feletted, és rákényszerülhetsz arra, hogy márciusban olyan szemszögből vizsgáld meg a dolgokat, amilyenből nem szoktad.

Abban az esetben, ha ebben az időszakban sikerül mindenhez pozitívan hozzáállnod, akkor rá fogsz jönni, hogy nem is olyan siralmasak körülötted a dolgok.

Ikrek: Egyértelmű, hogy téged érinteni fog a Merkúr hanyatlása, hiszen az uralkodó bolygódról van szó. Az égi jelenség a kommunikációdra lesz hatással, ugyanis általában nagyszerűen kommunikálsz, de márciusban nehézségekbe ütközhetsz.

Ebben az időszakban azt tapasztalhatod, hogy elfelejtesz szavakat, vagy bizonyos dolgok kihullanak a fejedből, miközben beszélsz. A legtöbb, amit tehetsz az, ha megpróbálsz a lehető legtisztábban, legegyszerűbben kommunikálni.

Oroszlán: Az esetek jelentős részében elbűvölően, lelkesen, igazi energiabombaként viselkedsz, de a Merkúr hanyatlásának időszakára ez megváltozhat. Márciusban energiahiányban szenvedhetsz, lustának, érdektelennek érezheted magad, ráadásul mindezt úgy élheted meg, ahogy eddig még soha. Az égi jelenség ellen csak annyit tehetsz, hogy légy türelmes önmagaddal szemben, és bizakodva várd ennek az időszaknak a végét!

Mérleg: Ha Mérleg a csillagjegyed, akkor általában nagyon diszkréten viselkedsz, szinte mindig sikerül eltitkolnod mások elől a lelki ügyeidet, ám a Merkúr hanyatlása belőled is kihozhatja azt az oldalt, amelyikkel ritkán találkozol.

Márciusban azt tapasztalhatod, hogy az érzelmeid a szokottnál sokkal könnyebben felszínre kerülnek, emiatt jobb lesz, ha semmivel kapcsolatban sem ragadtatod el magad! Arra is figyelj oda, hogy senkit se sérts meg a szavaiddal!

Rák: Általában csendes megfigyelőnek tartanak, ha Rák a csillagjegyed, ám a Merkúr hanyatlásának hatására képtelen leszel arra, hogy hosszú időre csendben maradj. Ebben az időszakban az sem elképzelhetetlen, hogy a szokottnál sokkal érzelmesebb, lobbanékonyabb leszel.

Márciusban könnyen feldühíthetnek azok az apró, jelentéktelen ügyek, amikre máskor csak legyintesz. A legjobb az lesz, ha időt adsz magadnak az átgondolásra, és csak ezt követően nyilvánulsz meg szavakban!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló