Mi lehet a férfiak gyenge pontja?



A horoszkóp kíméletlenül lerántja a leplet a pasik legnagyobb félelméről.Ha azt hiszed, hogy a barátod hibátlan, akkor tévedsz, mert mindenkinek vannak félelmei, még a magát legerősebbnek mutató férfinak is, a horoszkóp pedig most elárulja, hogy a csillagjegy férfi szülöttei mitől tartanak a leginkább.

Kos: A Kos férfi öntörvényű, makacs lélek, akinek mindenről megvan a véleménye, amihez ragaszkodik. Retteg, hogy szívességet kell kérnie, ezért ez nehezen is megy neki.

Bika: A Bika férfi arról ismert, hogy imádja a kiszámíthatóságot és a stabilitást, emiatt teljesen kiborul, ha az élete kibillen az egyensúlyból. A Bika pasi már a spontán randival sem tud mit kezdeni.

Ikrek: Ha az Ikrek pasid látja, hogy a legjobb barátnőddel telefonálsz, nevetgélsz, akkor a hívás végén ott fog toporogni előtted, hogy mondd el neki is a poént. Az Ikrek férfi utálja, ha kihagyják valamiből.

Rák: Ha Rák férfi a párod, akkor szerencsésnek érezheted magad, mert ő mindent megtesz azért, hogy a tenyerén hordozzon, és apró ajándékokkal lepjen meg. Ugyanakkor a Rák pasinak is megvan a gyenge pontja, méghozzá az, ha nem mutatod ki neki, hogy mennyire értékeled a törekvéseit. Ha nem kap pozitív visszajelzést, akkor kiborul.

Oroszlán: Az Oroszlán férfit nyugodtan elviheted a csajos estékre, mert fel fogja találni magát, a barátaid pedig jól fognak szórakozni a társaságában. Az Oroszlán pasinak nem okoz gondot, ha kicsit szerepelnie kell, de akkor lelombozódik, ha ignorálod. Ő királyi figyelemre vágyik.

Szűz: A Szűz férfi tökéletes barát és munkaerő, hiszen mindig arra törekszik, hogy a maximumot hozza ki magából. Általában tényleg sikerül kihoznia magából a legtöbbet, ám legbelül retteg, hogy megbukik azokon a teszteken, amiket saját magának talált ki. Erről persze neked soha nem fog beszélni.

Mérleg: Ha Mérleg férfi a párod, akkor eszedbe se jusson a last minute nyaralás, hiszen ő jó fél évvel az indulás előtt kinézi és lefoglalja a legjobb helyet. Talán szereted a magabiztos döntéseit, ám valószínűleg azt nem tudod, hogy a Mérleg férfi legnagyobb félelme az, hogy kiderül, rosszul döntött valamiben.

Skorpió: Ha Skorpió férfi a párod, akkor vigyázz az érzékeny lelkére, és a legkisebb dologban is légy őszinte hozzá, mert legbelül retteg, hogy átverik, ráadásul amilyen nehezen bízik meg az emberekben, olyan gyorsan veszti el a másokba vetettet bizalmát.

Nyilas: A Nyilas férfi az egyik legfüggetlenebb csillagjegyhez tartozik, tehát nem szereti, ha valaki minden percét vele szeretné tölteni. Egy romantikus hosszú hétvégére még ráveheted, de csak akkor, ha ott is hagysz neki némi én-időt, mert ellenkező esetben el fog menekülni előled.

Bak: Ha Bak férfi a párod, akkor sokat nevethetsz a viccein, nem is sejtve, hogy legbelül attól retteg, hogy nem tud elégszer megnevettetni. A Bak pasi egy laza, jófej srác, aki soha nem tud megszabadulni attól a kényszertől, hogy szeretné, ha az emberek kedvelnék, ehhez pedig a humorérzéke a legjobb eszköze.

Vízöntő: Ha Vízöntő férfi a párod, akkor vele úgy érezheted magad, mintha egy romantikus vadregényes történet főhőse lenne, hiszen nemcsak téged, hanem az egész bolygót szeretné megmenteni, miközben legbelül attól fél, hogy nem sikerül jobbá tennie a világot.

Halak: A Halak férfi nem szorul rá romantikus tanácsokra, mert veleszületett képessége a bókolás, ám attól nagyon fél, hogy túlzásba esik a rózsaszín gesztusokkal.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló