Karmikus életfeladat 2019Válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el, hogy az alapján milyen leckével lesz dolgod idén!1. Erő: Meg kell tanulnod hinni önmagadban, kockázatot kell vállalnod és a saját utadat kell járnod. Mindez nem lesz könnyű, mert néhány akaratos ember megpróbál megállítani, de te nem hagyhatod magad! Ne foglalkozz azzal, amit mások gondolnak rólad! Meg kell tanulnod hinni önmagadban, a képességeidben és az erődben!

2. Együttérzés: Meg kell tanulnod másokkal együtt érezni, érzékenynek lenni! A karmikus leckéd elsajátítása érdekében figyelj oda másokra és az érzéseikre! Ebben az évben ne azzal foglalkozz, hogy ők mit tesznek érted, hanem azzal, hogy te mit tehetnél értük!

Abban az esetben, ha sikerül rálépned erre az útra, akkor észre fogod venni, hogy olyan embereket vonzol be, akiknek segítségre lesz szükségük, benned pedig kialakul egy igény arra, hogy segíts az embereknek. Ennek hatására olyan szeretet jön létre, amely semmit sem kér cserébe.

3. Optimizmus: Fogadd el önmagadat, legyél kevésbé kritikus önmagaddal szemben! Nincs szükség arra, hogy mindig tökéletes legyél a külvilág szemében, ugyanis az sokkal szimpatikusabbá tesz, ha a teljes, igaz valódat mutatod meg a világnak.

A 2019-es tanulság számodra az lesz, hogy még a legkeményebb nehézségek idején is boldognak kell lenned és nem veszítheted el a humorodat sem! Amennyiben ez menni fog, akkor szenvedélyesebb, teljesebb, kiegyensúlyozottabb, távolról sem unalmas, életed lesz.

4. Önfegyelem: A 2019-es karmikus feladatod az lesz, hogy létre kell hoznod egy erős érzelmi alapot, mert ellenkező esetben zavarossá és céltalanná válna az életed. Küzdj az álmaidért, a kapcsolataidért, vagy azért a helyért, ahol élni szeretnél!

Senkitől sem várhatod el, hogy megmentsen, ha azonban 2019-ben teljesíted a karmikus feladatodat, akkor már tudni fogod, hogy nem „kint”, hanem „bent” kell keresned a megoldást. A feladat nem könnyű, ám légy kitartó, ne add fel az első akadálynál, mert mire szép lassan elvégzed a karmikus feladatodat, addigra minden álmod valóra fog válni.

5. Kockázatvállalás: Vállalj kockázatot az életben, használj ki minden lehetőséget arra, hogy új dolgokat tapasztalj meg. Utazz, ismerkedj meg más emberekkel, próbálj ki új dolgokat!

A karmikus feladatod tanulsága az lesz, hogy higgy az élet szépségében, idomulj a változáshoz, ami pozitív dolgokkal fog gazdagítani. Abban az esetben, ha ezt megtanulod, akkor az eddiginél sokkal izgalmasabb, teljesebb életet fogsz élni.

6. Cselekvés: 2019-ben arra kellene gondolnod, hogy az életet csak kölcsönkaptad, tehát muszáj cselekedned, ha meg akarod élni az élet igazi magaslatait. Mondd ki hangosan, hogy „mostantól átveszem az életem fölött az irányítást”, mert akkor el fogod sajátítani a 2019-es karmikus feladatodat, ami boldogsághoz vezet.

7. Bölcsesség: El kell mélyülnöd, ki kell aknáznod a képességeidet. 2019-ben az a legfontosabb, hogy erőteljesen fejleszd magad, mértékkel, de legyél kritikus önmagaddal szemben!

8. Előrelépés: Meg kell tanulnod, hogy hogyan lehetnél te az első. Itt ne csak a sikerre és a pénzre gondolj, hanem arra is, hogy hogyan vehetnéd át az életed feletti irányítást! Ne félj, hanem ragadd meg annak a lehetőségét, hogy vezetővé válj, és tudd egy kicsit reklámozni magadat, ha ez kell a sikerhez! Nézz szembe a kihívásokkal és versenyezz, ha kell!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló