Márciusi üzenet



Mit tanácsolnak az angyalok a tavasz első havára?

Az angyalok rengeteg feladata mellett az egyik az, hogy mindig az emberek mellett legyenek, akikre vigyáznak, meghallgatják az imáikat, kéréseiket, kívánságaikat, amiket próbálnak teljesítenek, ha ez hatalmukban áll, valamint igyekeznek jeleken keresztül üzenni.

Ezeket az angyali útmutatókat csak azok ismerhetik fel, akiknek elég nyitott az elméje ahhoz, hogy elérjen hozzájuk az üzenet. Ha te is szeretnél angyali tanácsot kapni, akkor válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el a márciusi üzenetet!1. Keresés – Ajánld fel a segítségedet anélkül, hogy bármit várnál cserébe: Ha az első kártyalap fogott meg a leginkább, akkor neked azt üzenik az angyalok, hogy márciusban próbál mindenkinek adni magadból egy kicsit, de úgy hogy ezért cserébe ne várj semmit!

Ha így teszel, és önzetlen leszel, akkor a tavasz első havában azt éreztetheted a környezeteddel, hogy számíthatnak rád, a támogatásodra. Emellett tisztában lesznek azzal is, hogy megérted őket és szívesen segítesz nekik. Az angyalok arra biztatnak, hogy márciusban éreztesd a feltétel nélküli szeretetedet, amivel aktiválhatod a negyedik csakrát, és az érzékenységet, ami az ötödik csakrából fakad.

A tavasz első havában tartsd kontroll alatt az érzéseidet, mert ez kell ahhoz, hogy helyreálljon az egyensúly. Márciusban nézz fel a csillagokra, amelyek az angyalokat mutatják, és engedd, hogy fénnyel töltsenek fel!

Érezd belül azt a fényességet, ami a szívedből fakad, és kérd meg az angyalokat arra, hogy tegyék számodra elérhetővé a szeretetet!

2. Tapasztalat – Próba, félelem nélkül: Ha a második kártyalapot választottad, akkor az angyalok azt tanácsolják neked, hogy márciusban emlékezz arra, hogy a tapasztalás fontos része a növekedésednek, hiszen ezen keresztül értheted meg a világ működését, és a szeretteiddel ápolt kapcsolatodat.

A tapasztalás során fontos következtetéseket vonsz le, és szembenézel azokkal az akadályokkal, amelyek minden nap rád várnak, mert tudod, hogy ezek hozzák el a fejlődést. A tavasz első havában el kell érned a második csakra energiáját, amivel növelheted az intuíciódat, de a harmadik csakrára is szükséged lesz, mert az a helyzetek értékelésében fog segíteni téged.

A március kiváló időszak, hogy ápold a kapcsolatodat az angyalokkal. Válaszd ki azt az utat, amelyiket a legmegfelelőbbnek érzed, majd élvezd a tapasztalatszerzést!

3. Akarat – Amit keresel, az már nagyon közel van hozzád: Az utolsó kártyalapon keresztül azt üzenik az angyalok, hogy márciusban emlékezz arra, hogy egyáltalán nem muszáj messzire menned ahhoz, hogy rátalálj arra, ami érdekel, mert ehhez elég, ha nyitott szemmel jársz.

Ha a tavasz első havában képes leszel arra, hogy jó kapcsolatot alakíts ki magaddal és másokkal, akkor gyorsan meg fogod találni a válaszokat és megoldásokat azokra a kérdésekre, amelyek a legjobban érdekelnek.

Márciusban pihenj, szórakozz, és figyeld meg azokat, akik egész nap körülvesznek. Senkit se ítélj meg, hanem csak hallgass a szívedre, nézz befelé, és figyelj, hogy mit súg a megérzésed ezekkel az emberekkel kapcsolatban!

Tedd ezt meg azokkal, akiket szeretsz, és azokkal, akikkel konfliktusod van! Ha megfogadod a tanácsot, akkor nyugalom költözik beléd a nap végére. Lefekvéskor küldj egy szeretettel teli gondolatot azoknak, akik minden nap körülötted vannak!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló