Hatalmas változásokat hoz az Uránusz jegyváltása



Március 6-tól, 7 éven keresztül, a Bika jegyből lesz rád hatással az Uránusz.Kos: A Bikába lépő Uránusz a bevételeidet fogja erősíteni, de rendszertelenül, úgyhogy nem dőlhetsz hátra, mint aki jól végezte dolgát. Az anyagi sikereid előfeltétele az, hogy éber maradj.

Bika: Emlékezz vissza, hogy 2018. május 15. és november 5. között mi minden történt veled Születtek új ötleteid, lehetőségeid, amikkel nem tudtál élni? Ha igen, akkor azok, és még sok minden más változás, hurrikánként fog végigseperni az életeden, ezzel jól felkavarva téged azért, hogy szembenézz az új helyzettel, és más kihívásokkal.

Ikrek: Annak hatására, hogy március 6-tól a Bikába lép az Uránusz, erősen megnőhet az intuíciód, és érdeklődni kezdhetsz a spirituális témák iránt. A következő 7 évben bőven lesz időd tanulni és fejlődni, ám ezt nem nyilvánosan fogod tenni, hanem elvonultan, talán titokban.

Rák: Attól kezdve, hogy az Uránusz belép a Bika jegybe, számíthatsz arra, hogy olyan különös emberekkel hoz össze a sors, akikkel eddig szóba sem álltál, de most hirtelen szórakoztatónak fogod találni a társaságukat, sőt, az sem kizárt, hogy derült égből villámcsapásként fog érni, hogy az egyikükkel szerelembe esel.

Oroszlán: Március 6-tól, amikor az Uránusz belép a Bikába, arra számíthatsz, hogy összekuszálódnak a jövőddel kapcsolatos terveid, ugyanis több olyan 90 fokos kanyart vehetsz, aminek hatására letérhetsz az eredeti célodhoz vezető útról.

A következő 7 évben az fogja a legnagyobb kihívást jelenteni a számodra, hogy légy nyitott és rugalmas! Ebben a ciklusban tilos lesz makacsul ragaszkodnod az eredeti elképzeléseidhez.

Szűz: Március 6-án, amikor a bolygó átlép a Bikába, megkapod a jutalmadat azért, hogy ennyire jól bírtad a nyomást az elmúlt 7 évben, ugyanis új távlatok fognak megnyílni előtted. Bőven lesz időd kitalálni, hogy mi legyen az új életcélod. Az Uránusz villámszerű hirtelenséggel, és rövid időre világítja meg az új utakat, ezért légy éber és nyitott!

Mérleg: Március 6-tól, amíg az Uránusz a Bikában lesz, kordában kell tartanod a kiadásaidat, tartalékot kell képezned, hogy legyen miből finanszíroznod a váratlan kiadásaidat, például azt, ha elromlik valami.

Skorpió: A Bikába lépő Uránusz összekuszálhatja a szerelmi életedet, ugyanis rengeteg őrülten szenvedélyes találkozás fogja felforgatni az eddig megszokott életedet. Ha kapcsolatban élsz, akkor védd azt meg a külső hatásokkal szemben. Ha párt keresel, akkor a következő 7 évben bármikor megjelenhet valaki az életedben.

Nyilas: A következő 7 évben az egészségedre és a munkádra kell majd vigyáznod. Nyilasként mind a kettő alapvető fontossággal bír a számodra, mert nélkülük kiszolgáltatottnak éreznéd magad. A most következő ciklusban az Uránusz több váratlan helyzet elé állíthat a munka és egészség terén. Számíthatsz hirtelen, gyorsan lezajló betegségre, és munkahelyváltásra. Az utóbbit nem kell sajnálnod!

Bak: Attól, hogy az Uránusz a Bikába lép, a zseniális oldalad kerül előtérbe, ami eddig nem kapott teret! Ha rugalmasan állsz hozzá mindenhez és mindenkihez, akkor életvidám, ötletes, pozitív, felhőtlen és szerencsés leszel.

Vízöntő: Március 6-án az Uránusz átlép a Bikába, ezzel elkezdve egy újabb 7 éves időszakot, amiben jól összekuszálhatja az otthonodat. A következő esztendőkben, ha akarod, ha nem, de költözhetsz, akár többször is.


Halak: A következő 7 évben lesznek, akik szorgalmasan dolgoznak azért, hogy elérjék a céljaikat, míg mások folytatják a nyafogást. Melyik akarsz lenni a kettő közül?

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló