Milyen az íráskészséged?



A horoszkópodból kiderül, hogy mi jellemző az írói vénádra.Kos: A befektetett munka az írásod erőssége. Nyugodtan engedd, hogy a spontán, kockázatvállaló természeted előretörjön, mert akkor olyan remekműveid születhetnek, amelyeket az emberek izgatottan vesznek a kezükbe.

Bika: Romantikus alkat vagy, aki kedveli a jó ételt és bort, amiknek fogyasztása közben szívesen hozzábújsz a párodhoz, akinek a kezét is boldogan megfogod. Az írásban bátran fel kellene vállalnod ezt az oldaladat, amit nyugodtan mutass meg másoknak!

Írj szívvel-lélekkel, ne fél megmutatni másoknak, hogy milyen vagy, mert lehet, hogy az, ami szerinted kínos, másoknak a világ legcsodálatosabb alkotása!

Ikrek: Tekintve, hogy kiválóan mesélsz történeteket, ezért írásban is kamatoztathatnád ezt a képességedet. Igazán tehetséges író vagy, akinek a kezei közül a legszórakoztatóbb sztorik kerülhetnek ki, de csak akkor, ha hajlandó leszel rávenni magad arra, hogy leülj és minél többet írj!

Rák: Vastag páncéllal véded az érzékeny lelkedet, ezért meg kell találnod annak a módját, hogy mások életét is beragyogja a belső fényed. Ha írásról van szó, akkor nyugodtan hallgass a megérzéseidre! Az soha se riasszon el, ha mások szerint túlságosan érzelmes vagy, mert ez nem átok, hanem áldás!

Oroszlán: Kreatív, önbizalommal teli személy vagy, így nem meglepő, ha azt gondolod, hogy bármit írsz, annak címlapon a helye. A horoszkóp éppen ezért javasolja azt, hogy néha hallgass mások véleményére az írásaiddal kapcsolatban, mert az igazán sikeres emberek előrébb valónak tartják a kritikát a saját véleményüknél.

Szűz: Az írásban rengeteg fáradtságot okozhatsz magadnak azzal, ha görcsösen próbálod még a legapróbb részletet sem kihagyni, és minden szót a legmegfelelőbb helyre igyekszel beilleszteni. Legyél kicsit lazább, hallgass a megérzéseidre, a gondolataidat pedig úgy írd le, ahogy azok az eszedbe jutnak. Hidd el, a végeredmény így is kiváló lesz!

Mérleg: Mindig próbálsz mások kedvére tenni, mert hiszel abban, hogy ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy a világ harmonikusabb, békésebb hellyé váljon. Szereted a társasági életet, de a horoszkóp azt tanácsolja, hogy amikor írsz, akkor ne az legyen a fontos, hogy ezzel elnyerd mások szimpátiáját, hanem az számítson inkább, hogy saját örömödre írsz!

Skorpió: Téged a szenvedély tesz azzá, aki vagy, éppen ezért soha ne spórolj az érzéseiddel, ha írásra adod a fejed! Bátran légy igazi, szenvedélyes Skorpió, és írd le azokat a szavakat, amelyek az eszedbe jutnak!

Nyilas: A csillagjegyed alapján hajlamos lehetsz egyik dologról ugrani a következőre úgy, hogy az előzőt nem fejezted be, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy ne veszítsd el a koncentrációdat, ha írással próbálkozol!

Bak: Ambiciózus és célorientált személyként a lehető legkomolyabban veszel mindent, amibe egyszer belefogsz. Ha úgy döntesz, hogy írsz, akkor ne kövesd el azt a hibát, hogy a hét minden napján 24 órát dolgozol, mert szükséged van pihenésre!

Vízöntő: Ha túl sok idődet és türelmedet követeli meg az írás, akkor könnyen elmegy tőle a kedved. A horoszkóp éppen ezért azt tanácsolja, hogy ne arra koncentrálj, hogy minél előbb befejezd az írást, hanem arra, hogy kisebb lépésekben haladj!

Halak: Hihetetlen élénk fantáziával rendelkezel, aminek hátulütője, hogy írás közben annyira beleéled magad a sztoriba, hogy minden szót a bőrödön érzel. Ne fogd fel tragikusan az írást, hanem élvezd azt!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló