Milyen változásra számíthatsz az év első felében?



A Cigánykártya Halál lapja szerint mi az sorsfordulatot, ami biztosan bekövetkezik az életedben?

Ha kártyajóslásnál a Halál lapot kapod, akkor az nem jelenti azt, hogy valaki meg fog halni, hanem inkább arra utal, hogy egy esemény teljesen biztos, hogy bekövetkezik az életedben. Ha kíváncsi vagy, hogy 2019 első felére milyen sorsfordulatot jelez neked a Cigánykártya Halál lapja, akkor válassz egy lapot a lenti képről!1. Sorsszerű találkozás vár rád: A Halál lap sorsszerű találkozást jósol neked 2019 első felére. Ez lehet akár egy olyan hatalmas szerelem, amilyennel eddig csak romantikus regényekben, filmekben találkozhattál.

Mindegy, hogy párt keresel, vagy már kapcsolatban élsz, mert minden esélye megvan annak, hogy ebben az időszakban megtaláld a számodra tökéletes társat. Ha már van párod, akkor a sors összehozhat valakivel, aki miatt elgondolkodhatsz azon, hogy akarod-e folytatni a jelenlegi kapcsolatodat.

2. Új életet kell kezdened: 2019 első felében új életet kell kezdened, ami egyben azt is jelenti, hogy rá kell lépned egy új ösvényre, ami elvezet önmagadhoz, az álmaidhoz, a szerelemhez, ahhoz, amire vágysz.

Végre teljes életet élhetsz, amivel meg leszel elégedve, de ez csak akkor következhet be, ha előbb véget ér az előző életed. Ennek érdekében mondj búcsút bizonyos embereknek, területeknek, mert csak így következhet be az igazi megújulásod!

3. Valami a végét ér számodra: Az életed jelenlegi szakasza, vagy annak egy területe, hamarosan lezárul, véget ér 2019 első felében. Ez jelentheti a jelenlegi kapcsolatodat, munkádat, életmódodat, gondolkodásmódodat, de szinte bármi mást is.

Lehetséges, hogy az elválás, elengedés fájni fog, de tisztában leszel azzal, hogy ennek így kellett történnie. Emellett, amikor valami véget ér, akkor mindig jusson eszedbe, hogy ez egyben valaminek a kezdetét is jelenti! Mindegy, hogy kitől, mitől kell megválnod, mert az biztos, hogy idővel jön a helyére valami, valaki új.

4. Egy élmény, ami megváltoztat: A Halál lap nem akarja pontosan elárulni, hogy milyen változásra számíthatsz 2019 első felében, de az biztos, hogy sorsfordító élményről lesz szó. Ez a sorsfordító élmény olyan jelentős lesz, hogy képtelen leszel elsétálni mellette. A Halál kártyalap arra is felhívja a figyelmedet, hogy lesznek hullámvölgyeid, de összességében minden a te érdekedet fogja szolgálni, a végeredménnyel pedig meg leszel elégedve.

5. Helyet kell változtatnod: A Halál lap azt jósolja, hogy 2019 első felében megszűnhet a jelenlegi otthonod, emiatt talán egy másik lakásba kell költöznöd. Ha ingatlanvásárláson töröd a fejed, akkor biztos lehetsz a sikerben.

Ugyanakkor arról is lehet szó, hogy egy másik városba, talán országba költözöl, hogy ott kezdj új életet. Legyen bárhogy, te ne ijedj meg, mert a költözés pozitív energiákat és új élményeket hozhat az életedbe. 2019 első felében vigyen bárhova az utad, ott boldog leszel.

6. Újjászületsz testben és lélekben egyaránt: A Halál kártyalap azt jósolja neked 2019 első felére, hogy a testedben és a lelkedben számíthatsz a legnagyobb változásra. Ha hosszabb ideje küzdesz egy betegséggel, akkor jó esély van arra, hogy meggyógyulsz, vagy legalábbis jelentős javulás állhat be az állapotodban, ez pedig felér egy újjászületéssel.

2019 első felében olyasmi történhet veled, aminek hatására testileg és lelkileg is megtisztulhatsz, megújulhatsz, leteheted a lelki terheidet, leszámolhatsz a kínzó érzésektől, rendbe jöhet az egészséged és újra tele lehetsz élettel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló