Szuper vagy rémes márciusod lesz?



Három csillagjegy szerencsésnek, másik három szerencsétlennek érezheti magát a tavasz első havában.Íme, az a három csillagjegy, amely szerencsésnek érezheti magát márciusban!

Rák: Csodálatos lehetőségekkel örvendeztet meg a március, aminek heteiben kedvet kapsz a tanuláshoz, fejlődéshez, felsőbb tanulmányokhoz. Bátran utazz, mert egy olyan különleges helyre juthatsz el, ahol nagyon sokféle tapasztalatot szerezhetsz. Márciusban figyelj a belső hangodra, mert a megérzéseid a szokottnál is élesebbek lesznek.

Skorpió: A szerelem ott lesz a márciusi levegőben. Ha romantikára vágysz, akkor megkapod. Ha esetleg gyereket szeretnél, akkor erre is jók lesznek a kilátásaid. Bátran álmodozz, képzeld el minél színesebben, hogy mire vágysz, mert a tavasz első havában könnyen valóra válhat az, amit szeretnél.

Halak: Márciusban megerősödhetnek a megérzéseid, olyan dolgok történhetnek veled, amik már-már csodaszámba mennek. Mindennek hatására mesevilágban érezheted magadat. A tavasz első havában gondold végig, hogy miről álmodozol, ábrándozol, mert könnyen megvalósulhat az, amire régóta vágysz.

Íme, az a három csillagjegy, amely megszenvedi a márciust!

Kos: A tavaszi fáradtság számlájára írhatod az enerváltságodat, de valójában arról van szó, hogy karmikus feladat elé állít az élet márciusban. Az ilyen kihívás mindig sok energiát követel, és valószínűleg te sem érted annak okát, hogy hova tűnt a lelkesedésed, miért vagy ennyire letargikus és kedvetlen.

Legyen bármilyen rossz, ami márciusban történik, mégsem akkora tragédia, mert rengeteget fogsz tanulni a felismerésekből. Most csak arról van szó, hogy az univerzum szeretné, ha pihennél, lazítanál. Ha szót fogadsz neki, akkor meg fogod látni, hogy mennyivel jobban érzed magad a bőrödben.

Oroszlán: A március nemcsak téged, hanem a másik két tüzes csillagjegyet is próbára teszi. Ne átkozd a karmát, mert az nem akadály, hanem lehetőség, hogy helyrehozd, amit korábban elrontottál, vagy pótold, amit korábban nem tettél meg.

Amennyiben így fogod fel a márciusi helyzetet, akkor könnyen megtalálod a megoldásokat. Nem kizárt, hogy sebezhetőnek fogod érezni magadat, és talán meg kell szabadulnod valamitől, ami nem szolgálja az érdekeidet, ám a lényeg mindenképpen az, hogy ismerd fel azt, amin változtatnod kell!

A tavasz első hava nehéz kihívások elé állít. Nem lesz könnyű ezekkel megküzdened, mégis a végén, amikor fellélegzel, nagyon boldog leszel. A legfontosabb az, hogy légy türelmes önmagaddal.

Nyilas: Márciusban mindennél fontosabb lesz számodra a család és az otthon, de ugyanezek miatt érezheted magad bezárva és korlátozva. Az sem kizárt, hogy kifejezetten komoly beszélgetésekre kerül sor a családodban, talán valamelyik rokonod kérdőre von, ezért kényelmetlenül érezheted magadat.

Márciusban szinte biztos, hogy tele leszel negatív gondolatokkal, és úgy érezheted, hogy a világ, de minimum a szűkebb környezeted, összeesküdött ellened. Tarts ki, mert hamarosan nagyot fog változni a világképed, az optimizmusod is vissza fog térni, ám addig nagyon figyelj arra, hogy kinek, mit, hogyan mondasz!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló