Az ősi kínai mahjong kövek tavaszi jóslata



A csillagjegyed alapján megtudhatod, hogy mire számíthatsz az évszakban.Kos: Tavasszal csak a kishitűséged és a lustaságod gátolhat a sikeres és pozitív változásokban, ugyanis a mahjong kövek szerint kihagyhatatlan lehetőséget kaphatsz a munkahelyeden, de arra is lesz alkalmad, hogy továbbtanulj, vagy fejleszd a már meglévő képességeidet.

Bika: A mahjong kövek tavaszi jóslata szerint karrierbeli előrelépésre számíthatsz, a kollégáiddal pedig egyre jobb és szorosabb lesz a kapcsolatod, ám ehhez az is kelleni fog, hogy szorgalmasan dolgozz, mondd el az ötleteidet és mutasd meg a tehetségedet!

Ikrek: A mahjong kövek azt jósolják neked, hogy akkor érhetsz el sikert tavasszal, ha hajlandó leszel befelé fordulni, meglelni a belső békédet, az utadat és önmagadat. Emellett több változásra is számíthatsz az évszakban.

Rák: A mahjong kövek tavaszi jóslata szerint több szerencsés fordulat állhat be a életedben, de csak akkor, ha képes leszel elengedni néhány régi dolgot, hogy azok helyére újak jöjjenek. Ez nehéz lesz, de ne állj a változások útjába, hanem engedd el, aminek lejárt az ideje!

Oroszlán: 2019 tavasza kedvező időszak lesz a párkapcsolatod és a karriered terén. A mahjong kövek szerint a szeretteiddel ápolt kapcsolatod jelentős mértékben javulhat, és akár házasság, gyerekvállalás is bekövetkezhet.

Szűz: A mahjong kövek úgy látják, hogy sokkal pozitívabb lesz a gondolkodásod tavasszal, mint télen volt, ennek pedig meglesz a jó eredménye. Ha van párod, akkor vele tüzesebb, romantikusabb lehet a kapcsolatod, és szinte teljesen egy hullámhosszra kerülhettek. Ha párt keresel, akkor jó esélyed lesz arra, hogy társra találj.

Mérleg: A mahjong kövek azt tanácsolják 2019 tavaszára, hogy a terveid megvalósításában légy tudatos, kitartó, mert csak így válhat valóra az álmod. Ne hagyd, hogy az érzelmeid tévútra vigyenek, és a félelmeidnek se add meg a magad!

Skorpió: A mahjong kövek tavaszi jóslata szerint lesz lehetőséged arra, hogy megteremtsd a jólétet az életedben, de nem kizárólag anyagi értelemben, hanem szellemi szinten is, tehát lehet, hogy pénzzel gyarapodsz, magasabb pozícióba kerülsz, de a kapcsolataidat is érzelmi gazdagság fogja jellemezni.

Nyilas: A mahjong kövek úgy látják, hogy tavasszal hosszú, de lassú gyógyulási folyamat kezdődött el az életedben. Ahogy telnek a napok, úgy leszel egyre erősebb testben és lélekben, miközben érzelmileg stabilabbá válsz, és jelentős felfedezéseket teszel.

Bak: Függetlenül attól, hogy milyen problémákkal, nehézségekkel küzdöttél eddig, tavasszal legyőzheted, megoldhatod azokat a mahjong kövek jóslata szerint. Az évszakban észre fogod venni, hogy a helyzet stabilizálódik, az életedben pedig kedvező változások veszik kezdetüket.

Vízöntő: Az elmúlt időben sok problémát megoldottál, az akadályokon pedig átverekedted magad, ezért a mahjong kövek azt jósolják neked, hogy egyfelől 2019 tavaszán megtanulsz igazán hinni önmagadban és a képességeidben, másfelől felszínre kerülhetnek a titkos képességeid.

Halak: A mahjong kövek azt jósolják neked, hogy a tavaszi hónapokban új barátokkal gazdagodhatsz. Ha van párkapcsolatod, akkor az megerősödhet, méghozzá annyira, hogy a kedveseddel úgy dönthettek, hogy például megállapodtok egymás mellett, vagy belevágtok a családalapításba.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló