Melyik Lady Gaga-szám illik hozzád?



Az Oscar-díjas énekesnő melyik dala passzol a csillagjegyedhez?Kos: A Judas című Lady Gaga-szám illik hozzád a leginkább, hiszen Kos jegyed miatt örömmel lázadsz a szabályok ellen. Légy mindig bátor, mert néha igenis lehetsz egy kicsit rossz, és a világon nincs senki, akinek muszáj lenned megfelelned!

Bika: Nagyon szereted a szép dolgokat, a luxust. Nem kizárt, hogy titokban arról ábrándozol, hogy egy nap híres leszel. Ha meghallgatod az énekesnő The Fame című dalát, akkor abban a néhány percben a sztárok között érezheted magad. Hozzád ez Lady Gaga szám illik a legjobban.

Ikrek: A Poker Face című Lady Gaga-szám illik a legjobban hozzád, mert a csillagjegyed alapján soha nem lehet tudni, hogy mikor és melyik arcodat fogod mutatni. Nagyon nehéz kiismerni azoknak az érzéseit és a gondolatait, akik pókerarcot viselnek.

Rák: Idén nyert Oscar-díjat Lady Gaga és Bradly Cooper dala, a Shallow, ami nagyon illik a csillagjegyedhez, mert romantikus Rákként igazán fontosnak tartod a szerelmet, a párkapcsolatot és a valódi érzéseket.

Oroszlán: A Paparazzi című Lady Gaga-szám illik a leginkább hozzád, mert Oroszlánként imádod a reflektorfényt, és az is biztos, hogy mindig az előnyös oldaladat mutatod. Talán az sem lenne ellenedre, ha rólad is készülne néhány lesifotó, ahogy a legnagyobb sztárokról.

Szűz: A Telephone című Lady Gaga-szám illik a leginkább hozzád a csillagjegyed alapján. Szeretsz kommunikálni, rendszeresen tartod a kapcsolatot a barátaiddal és a szeretteiddel, azt sem bánod, ha levelet vagy e-mailt kell írnod, de a telefont is felemeled, ha a számodra fontos emberek felől érdeklődsz. A mobilod nélkül el sem tudod képzelni a napodat.

Mérleg: A Love Game című Lady Gaga-szám illik a leginkább hozzád, mert Mérlegként nagyon fontosak számodra a kapcsolatok, különösen a szerelmi, ezért ne hagyd ki az énekesnő szerelmi játékra invitáló dalát.

Skorpió: Lady Gaga Bad Romance című dala azért illik hozzád, mert Skorpióként az egyik legszexibb csillagjegy szülötte vagy, szereted a titokzatosságot, vonzódsz a sötétséghez, a misztikához, a párkapcsolatban pedig nincs számodra tabu.

Nyilas: Lady Gaga számai közül a Just Dance illik a leginkább a csillagjegyedhez, ugyanis optimista, vidám Nyilasként imádod a szabadságot, ráadásul nagyon népszerű vagy, és egyetlen buliból sem hiányozhatsz.

Bak: Lady Gaga számai közül az Applause illik hozzád a legjobban, ha Bak a csillagjegyed, ugyanis elképesztően céltudatos és elszánt személyiséggel rendelkezel. Te mindent megteszel annak érdekében, hogy sikert érjen el az életben. A kemény munkád gyümölcse mindig beérik, úgyhogy te aztán tényleg megérdemled a tapsot.

Vízöntő: A Born This Way című Lady Gaga-szám illik a leginkább hozzád a csillagjegyed alapján, mert téged mindenki igazi egyéniségnek ismer. Te képtelen lennél beállni a sorba, hiszen mindig a saját utadat járod. Téged arra teremtettek, hogy porig rombold a régit, és valami újat, értékeset hozz létre a jelenben.

Halak: A Million Reasons című Lady Gaga-szám illik a leginkább az álmodozó, romantikus csillagjegyedhez. Ha Halak vagy, akkor lelkesen keresed a mindennapokban a szépet, a jót, az élet értelmét, és szeretnél rájönni arra, hogy mi miért történik veled.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló