Korán, későn vagy soha nem kötsz házasságot?



A rengeteg külső tényező mellett az is beleszólhat abba, hogy mikor lesz az esküvőd, hogy melyik hónapban születtél.Január: Nem valószínű, hogy korán összekötöd az életedet valakivel. Amennyiben ezt mégis megteszed, akkor sem a házasság lesz az első lépésed. Lehet, hogy már összeköltöztél, családot alapítottál a pároddal, amikor úgy határoztok, hogy összeházasodtok.

Február: Az egyik pillanatban családra és boldog házasságra vágysz, a következőben mindennél jobban élvezed a gondtalan szingliséget. Ez a kettősség az oka, hogy későn, vagy soha nem kötsz házasságot.

Március: Ha sikerül egy viszonylag határozott párt találnod, aki képes jól kezelni az érzelmi kitöréseidet, akkor fiatalon házasodhatsz. Az is jellemző rád, hogy egyik kapcsolatból ugrassz bele a másikba.

Április: Lehet, hogy nagyon fiatalon házasodsz azért, hogy megmutasd a rokonaidnak, ismerőseidnek, hogy te már erre is készen állsz. A másik lehetőség, hogy sokáig halogatod a dolgot, mert szeretnél biztos lenni abban, hogy az igazival kötöd össze az életedet.

Május: Minden esély megvan arra, hogy korán házasodj, mert elég gyorsan megtalálod a számodra ideális párt, akivel nem akarod húzni az időt, ezért minél előbb össze akarod kötni vele az életedet.

Június: Inkább később, mint előbb döntesz a frigy mellett. Ha júniusban születtél, akkor nagyon nehezen fogsz lecövekelni egy másik ember mellett.

Július: Számodra az lehet az ideális, ha házastárs és szülő lehetsz, emiatt igyekszel úgy alakítani az életedet, hogy erre minél előbb sor kerülhessen. Mivel a veled egykorúak általában nem bírják a tempódat, ezért nálad idősebbek között keresel partnert.

Augusztus: Az, hogy mikor lesz az esküvő, általában nem rajtad, hanem a párodon múlik, mert legbelül szeretnéd hivatalos papírral megpecsételni a kapcsolatot, de a személyiséged egy másik része ragaszkodik a függetlenséghez.

Szeptember: Nem a házasságban látod a kiteljesedést, hanem a karrieredben, ezért számodra az a legfontosabb. Ha fiatalon bólintasz rá az esküvőre, akkor a választottad nálad idősebb, magas egzisztenciájú személy lehet. Ugyanakkor inkább az a jellemző rád, hogy türelmesen megvárod életed párját, aki igencsak megvárakoztathat.

Október: Egyáltalán nem sieted el a házasságot, sőt, a komoly kapcsolatokat sem preferálod, mert nagyon szereted a kapcsolatok kezdetére jellemző pezsgést az udvarlást, az ismerkedést. Ha valakivel mégis komolyra fordulna a kapcsolatod, akkor sem a házasság lenne a legfontosabb a számodra, mert te úgy érzed, hogy az megpecsételi az életedet.

November: Szerinted a házasság szent és fontos dolog, ezért csak azzal vagy hajlandó hivatalosan is összekötni az életedet, aki hozzád hasonlóan gondolkodik az esküvőről. Novemberi születésű személyként nem házasodsz túl korán, mert megvárod a számodra legjobb partnert.

December: Alaposan átgondolsz mindent, főleg akkor, ha olyan párod van, aki nálad kicsit higgadtabban gondolkodik. Nem kizárt, hogy soha nem találod meg azt, aki testileg, lelkileg és szellemileg is ideális párod lehetne.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló