Tavaszi jóslat



Válassz egy virágot a lenti képről, majd olvasd el annak az üzenetét!1. Rózsa: A virág azt tanácsolja, hogy próbálj minél több időt tölteni a családoddal, a szeretteiddel, mert nekik most nagy szükségük van rád! Ha költözésen, felújításon gondolkodsz, akkor érdemes abba belevágnod, de előbb gondold át, hogy mennyi időd lenne erre a munkád mellett! A munkádban változásokra készülhetsz, és sikert sikerre halmozhatsz.

2. Hibiszkusz: Hamarosan nagy szükséged lesz a bátorságodra, mert közeledik a szerelem. Ha párt keresel, akkor ne hagyd veszni a különleges alkalmat! Ha kapcsolatban élsz, akkor ideje mérlegelned és döntened a viszony sorsáról. A munkádban neked kedvező változásokra számíthatsz.

3. Harangvirág: A harangvirág jóslata arról szól, hogy próbálj rájönni arra, hogy legbelül mire vágysz, és ne félj követni a szíved hangját! Ereszd el azt, amire már nincs szükséged, és nyiss az újdonságok felé! A virág azt is üzeni, hogy a pénzügyeid jól fognak alakulni, a szerelmi életedben pedig változás állhat be, feltéve, hogy készen állsz erre.

4. Frézia: Sikeres és boldog időszak kapujában állsz, ám a kérdés az, hogy vajon hajlandó lesz-e élni a közeledő lehetőségekkel? Hidd el, hogy értékes ember vagy, aki megérdemli a sikert! Az, hogy mit fogsz megvalósítani, csak a te döntéseden múlik.

Hamarosan felpezsdül a társasági életed, szívesen találkozol a barátaiddal, és új emberekkel ismerkedsz. Sajnos könnyen beleeshetsz az érzelmek csapdájába, ha hagyod magad elcsábítani, úgyhogy légy óvatos!

5. Nárcisz: Könnyen védtelennek és csalódottnak érezheted magad, ám az akadályok és a nehézségek azért vannak, hogy tanulj belőlük és fejlődj! Hamarosan olyan emberek ajánlhatják fel a támogatásukat, akikről nem is gondoltad volna, hogy valaha a segítségedre lesznek. Emellett készülj fel arra, hogy hamarosan fontos döntést kell hoznod a családi ügyekben.

6. Liliom: Nagyon sok benned a szeretet, az odaadás. A liliom jóslata szerint, ezeket a pozitív tulajdonságokat a jó cél szolgálatába állíthatod, a kollégáid és barátaid pedig számíthatnak az empátiádra és a támogatásodra.

Ha önzetlen leszel, akkor joggal várhatsz önzetlenséget. Könnyen megtörténhet, hogy nagyot lépsz előre a karrieredben, vagy a társadalmi ranglétrán jutsz feljebb, de fizetésemelést is kaphatsz, ami különösen akkor fog jól jönni, ha költözésen, átalakításon töröd a fejed.

7. Orchidea: Hamarosan érdekes emberekkel találkozhatsz, akik inspirálni és segíteni fognak. Ha van párod, akkor most figyelj oda a kapcsolatra, mert csak így kerülheted el a szakítást. A kedvesed még az általad véltnél is megértőbb, de nem fog veled maradni, ha nem törődsz vele.

8. Tulipán: Boldog, vidám, optimista időszakban lesz részed, ám össze kell szedned magad, ha sikert szeretnél elérni. Ne akarj egyszerre mindent, mert akkor semmit, vagy csak nagyon keveset fogsz elérni! A tulipán azt is üzeni, hogy a tavasz közepén új időszámítás veszi kezdetét az életedben, ha képes leszel kitalálni, hogy mire vágysz a legjobban.

9. Lótuszvirág: A virág jóslata azt mondja, hogy nyugodtan utazhatsz, rengeteg új emberrel, szokással és kultúrával ismerkedhetsz meg. Ha elég nyitott vagy erre, akkor a nagy szerelmet is elhozhatja az életedbe a következő időszak. A lótuszvirág azt tanácsolja, hogy ne hezitálj, hanem kezdj el élni, élvezd az élet adta örömöket, mert megérdemled a boldogságot, amiért sokat tettél!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló