Az életed jelenlegi helyzetéről mesél az, amit az alábbi szituációban tennél



Mit reagálnál a lenti helyzetben?

Képzeld el, hogy kapsz egy névtelen levelet, amiben ez áll: „ma a megbeszélt helyen és időben. Élet-halál kérdése!”

Elmész a megadott a címre, ami egy üres szobába vezet, ahol csak egy zárt ajtót találsz.

A dolgod az, hogy gondolkodj el azon, hogy mit reagálnál ebben a helyzetben, majd a lenti képről válaszd ki a reakciódhoz legközelebb állót, és olvasd el, hogy annak alapján, hol tarthat most az életed!1. Hallgatózni próbálsz, mi van a túloldalon: Nagyon elővigyázatos, óvatos és intellektuális személy lehetsz. A döntéseidet csak bizonyos mennyiségű információ birtokában hozod meg. Általában nem hibázol, mert csak akkor döntesz, amikor teljesen biztos vagy a dolgodban, éppen ezért néha túl sokáig tart megbizonyosodnod egy-egy döntésedről.

Mindig próbálod a lehető legjobban elvégezni a feladataidat, ezért időbe telik lereagálod, ha valami nem a terveid szerint alakul. Ha szeretnéd elérni a céljaidat, akkor fogadd el, hogy nem lehetsz mindig birtokában az összes információnak, mert a körülmények ritkán tökéletesek!

Rendelkezel azzal a képességgel, amivel mindent megoldhatsz, megvalósíthatsz, csak bíznod kell önmagadban és a megérzéseidben.

2. Kiabálsz és botrányt csinálsz: Mindig úgy gondolod, hogy minden veled történik, soha nem másokkal, ezért soha semmivel kapcsolatban sem vagy közömbös. Minden helyzetben megtalálod a kihívást, ez pedig végtelenül empatikussá, szenvedélyessé és lenyűgöző egyéniségé tett téged. A nyers és vonzó személyiségeddel senkit sem hagysz hidegen.

Néha túlzásba viszed a temperamentumosságot és a határokat sem tartod tiszteletben. Szeretsz irányítani, és kifejezetten kiegyensúlyozatlanná válsz, ha valami nem az általad elképzeltek szerint alakul.

A legnagyobb kihívás számodra az, hogy meg kell tanulnod nyugodtnak maradni, és önuralmat kell gyakorolnod, amikor a helyzet úgy kívánja. Ez nem gyengeség, hanem erősség!

3. Megpróbálod berúgni a zárt ajtót: Rendkívül határozott és magabiztos személy lehetsz. Teljes mértékben megbízol a képességeidben, és semmitől sem félsz. Mivel túlságosan impulzív vagy, emiatt nem szokásod kétszer átgondolni azt, hogy mit fogsz cselekedni.

Néha előfordul, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy elképzelted. Ilyenkor nem tudod, hogy ennek mi lehet az oka. Valójában arról van szó, hogy anélkül cselekedtél, hogy előbb elemezted volna a helyzetet.

Ha szeretnél igazán kitűnni az életben, akkor önelemzést kell tartanod! Amennyiben sikerül a bátorságodat kiegészíteni az átgondold cselekedetekkel, akkor látni fogod, hogy többé nem lesznek korlátjaid.

4. Kopogtatsz az ajtón, és próbálsz benyitni: Praktikus, gyakorlatias, egyszerű és naiv személy lehetsz, éppen ezért képes vagy úgy elfogadni a dolgokat, ahogy azok vannak, ráadásul úgy, hogy a nyugalmadat is megőrzöd, ami előnyhöz juttat a többiekkel szemben.

Képes vagy higgadtan elemezni a dolgokat, nem aggódsz feleslegesen, és a bonyolult problémákra is megtalálod a legegyszerűbb megoldásokat. A problémamegoldó képességed miatt a körülötted élő emberek biztonságban érzik magukat.

Néha azonban hiányzik belőled a lendület, ugyanis inkább a biztonságot választod a kihívások helyett. Ha sikerül kilépned a komfortzónádból, és hinni kezdesz a benned rejlő lehetőségekben akkor nagyon messzire juthatnál az életben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló