Gyorsan kivitelezhető angyalmágiák



Növekvő hold idején végezd el a célodnak megfelelő szertartást, aminek végén mindig mondj köszönetet annak az angyalnak, akihez a kérést intézted!Új kedves találása Anael angyal közreműködésével: Pénteken vegyél elő két piros gyertyát! Az egyikbe karcold bele a neved, a másikba azt, hogy „kedvesem”. Gyújtsd meg őket! A nevedet viselőhöz tégy egy fotót magadról! Helyezz két szál rózsát az oltárra, valamint két pohár tetszőleges italt és két szelet süteményt.

Mondd el a fohászt:

Kedves Anael, olyan magányos vagyok, mint a kisujjam, pedig lelkem már készen áll arra, hogy társra leljek. Kérlek téged, hogy hozd el nekem kedvesemet, akinek fogadására felkészültem. Sok szeretettel és meleg otthonnal várom lelki társamat.”

Edd meg a süteményedet, idd meg az italodat, közben gondolj arra, hogy ott van melletted a párod. Másnap abban a tudatban fogyaszd el a kedvesed részét, hogy heteken belül megismerkedhetsz vele.

Anyagi problémák megoldása és bőség bevonzása Barakiellel: Csütörtökön vegyél elő nyolc darab zöld gyertyát és gyújts fahéj vagy babér füstölőt. Egy cetlire írd le, hogy „anyagi problémák”! Készülj fel lelkileg, majd ezekkel a szavakkal égesd el a papírost:

„Barakiel segedelmével, elégetem azt a korlátot, mely távol tartja tőlem a bőséget. Felégetem a rossz karmát, ami megakadályoz abban, hogy jólétben éljek.”

A fényképedet tedd egy tálba, önts rá kis mézet, mákot és mondd el ezt:

Barakiel kérlek, mondj rám áldást és add, hogy úgy vonzzam magamhoz a pénzt, ahogy a méz a legyeket. Hadd éljek végre bőségben és legyek végre szerencsés!”

A kellékeket hagyd ott az éjszakára, másnap megválhatsz tőlük.

Párkapcsolati problémák megoldása Chamuel angyallal: Pénteken vegyél elő két rózsaszín gyertyát. Az egyikbe karcold a te nevedet, a másikba a párodét, majd kösd össze őket zöld fonallal. Gyújtsd meg őket!

Egy tálba tedd bele a közös képeteket, amire tégy egy kis földet. Mondd el ezt:

Chamuel, kérlek, hogy segíts rendbe tennem a kapcsolatomat. Segíts nekünk abban, hogy eláshassuk csatabárdot, a haragot és az ellentéteket. Segíts, hogy jobban megértsük egymást és ismét rátaláljunk a megértés útjára. Támogass minket abban is, hogy testben és lélekben egyaránt megtaláljuk a közös pontot, újra harmóniában és békességben éljünk.”

Minél előbb ásd el a szabadban a régi képeteket, miközben tudd, hogy ezzel magad mögött hagytátok a múltat, a kapcsolatotokban pedig új fejezet nyílik.

Gyors gyógyulás Raphael arkangyal segítségével: Szerdán vegyél elő fekete gyertyát, amibe karcold bele a nevedet, gyújtsd meg és közben mondd el ezt:

Raphael angyal áldásával, ez lesz az a gyertya, amely kiégeti belőlem a betegséget.”

Most egy zöld gyertyába karcold a nevedet, gyújtsd meg, majd mondd el ezt:

Ez a gyertya lesz az, amely Raphael angyalnak köszönhetően új élettel és energiával tölt fel.”

Fogj egy fotót magadról, tedd azt egy tálba! Ezt követően végy a kezedbe egy pohár forrásvizet és mondd el ezt:

Kérlek Raphael áldd meg ezt a vizet, és add meg nekem, hogy kimossa belőlem a betegséget, aminek még az emlékét is messzire sodorja és friss életerővel, jó egészséggel töltsön el.”

Képzeld el, hogy Raphael megáldja a vizet, amit aztán önts a fényképre! Hagyd úgy a kellékeket éjszakára és a következő napokra addig, amíg végig nem égnek a gyertyák!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló