Tudd meg, hogy mi lesz a legszebb pillanatod tavasszal!



Ha szeretnéd tudni, hogy melyik lesz a legszebb pillanatod tavasszal, akkor válassz egy lapot a lenti képről!

A nyugat-afrikai Ashanti népcsoport nagy tisztelője Asase Yaa istennőnek, aki a termékenység és a föld uralkodója, az igazság fenntartója, teremtő, valamint ő kíséri át a túlvilágra az elhunytak lelkét. Asase Yaa a tavasz istennője is, így megjövendölheti neked, hogy mi lesz a legszebb pillanatod az évszakban.

A jóslatért csak választanod kell egy lapot a lenti képről.1. Egy dicsérő szó: Az idei tavaszod legszebb pillanata az lesz, amikor elismerést kapsz. Itt lehet szó arról, hogy már régóta vártad, hogy egy bizonyos személy megdicsérjen, mert az ő elismerő szava számodra mindennél többet jelent.

Legyen bárki, aki elismerően szól a tudásodról, képességeidről, tehetségedről, az mindenképpen egyfajta bizonyíték lesz a számodra. Lehetséges, hogy ez kell ahhoz, hogy végre hinni tudj önmagadban.

Tavasszal megkapod a vágyott pozitív megerősítést, ami olyan lendületet ad, amitől boldogan beleveted magad az újabb céljaid megvalósításába.

2. Egy romantikus éj: Asase Yaa istennő szerint az lesz a legszebb pillanatod tavasszal, amikor egy igazán forró és romantikus éjszakát töltesz a kedveseddel. Lehet azért lesz emlékezetes az este, mert rég volt, hogy minőségi időt töltöttetek el egymással, esetleg eljegyzésre kerül sor, vagy más jelentős esemény teszi emlékezetessé az éjszakát. Ha nincs párkapcsolatod, akkor is egy meghitt éjszaka lehet a tavaszod legszebb pillanata.

3. Egy kedves gesztus: Asase Yaa istennő azt jósolja neked, hogy a tavasz időszakában lesz egy személy, aki olyasmit mond, ami meg fog hatni. Lehet ez egy bók, elismerés, esetleg egy tett, amitől fontosnak fogod érezni magad, és hinni kezdesz abban, hogy értékes, szerethető ember vagy. Emellett valami nagyon fontosra is ráébreszthet a gesztus, és talán megváltozhat azzal az illetővel a kapcsolatod, akitől ezt a kedvességet kapod.

4. Egy csók: Asase Yaa istennő azt jósolja neked, hogy tavasszal az lesz legszebb pillanatod, amikor megcsókolnak. Talán pont az, akinek csókjára nagyon vágysz, de az sem kizárt, hogy meglepetésként fog érni.

Lehet, hogy legbelül reménykedtél, hogy lesz valami köztetek ezzel a személlyel, de arra is van esély, hogy ennek az ellenkezője történik, hogy álmodban sem gondoltad volna, hogy összejössz ezzel az illetővel.

5. Amikor megkapod…: Azt jósolja neked Asase Yaa istennő, hogy számodra az lesz a tavasz legszebb pillanata, hogy megkapsz valamit, amire vágysz. Bármi lehet, amit megkapsz, és talán már sejted is, hogy melyik vágyad válhat valóra, ám az teljesen biztos, hogy nagyon boldog leszel, amikor bekövetkezik.

Függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy dologról lesz szó, te mindenképpen úgy fogod érezni, hogy számodra ez a legszebb pillanat az idei tavaszban.

6. Mikor megtudod, hogy…: Asase Yaa istennő azt jósolja neked, hogy valaki bevallja, hogy szeret, vagy sikerül összehoznod azt, amit nagyon szeretnél, talán sikerül a vizsgád, de az sem kizárt, hogy a lottón fogsz nyerni.

Legyen bármi, amit megtudsz, az biztos, hogy be fogja ragyogni a tavaszodat, hatalmas hatást fog gyakorolni az életedre, és igazán szerencsésnek fogod érezni magad tőle.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló