Mosolygó husky kergeti őrületbe az embereket



Hátborzongató történetek őrületről és öngyilkosságról.A világhálón keringő rémtörténetek egyik kedvenc témája az őrület és az öngyilkosság, amit általában hozzákötnek egy internetes képhez vagy videóhoz, aminek megnézése után az emberek megbolondultak, vagy saját maguk ellen fordultak.

Íme néhány az ilyen városi legendák közül!

A mosolygó kutya: Az 1990-es években töltötték fel az internetre azt a fotót, amelyen egy rosszul megvilágított szobában mosolygó husky szerepel. Állítólag a kép görcsöket és pánikot okozott azoknál, akik megnézték, ráadásul a mosolygó kutya kísértette őket álmukban, és lassan őrületbe kergette a szerencsétleneket.

Az álmatlan férfi: 2010-ben terjedt el a különös szovjet alvási kísérletről szóló történet, amely szerint az 1940-es években a szovjetek öt politikai foglyot azzal kínoztak, hogy nem engedték őket aludni. Állítólag az alvásmegvonás miatt a férfiak paranoiásak lettek, később pedig sikítoztak, majd hirtelen elhallgattak.

A harmadik napon a kísérlet vezetői úgy döntöttek, hogy kinyitják az ajtót, ami mögött igazi borzalom fogadta őket, ugyanis négy alany megölte és megette az ötödik rabot, majd önmaguk ellen fordultak, letépték a saját bőrüket, levágtak az ujjaikat, megpróbálták kibelezni magukat, végül mosolyogtak.

A férfi, aki beszélt Istennel: 1983-ban azt találta ki egy csapat vallásos tudós, hogy amennyiben elzárjuk az agyat az összes ingertől, akkor érezhető lesz Isten jelenléte. A teória bizonyításához találtak egy megfelelő önkéntest, aki egy halálos beteg férfi volt.

A kísérlet negyedik napján az alany távoli hangokat kezdett hallani. A hatodik napon a már elhunyt felesége beszélt hozzá. Ahogy teltek a napok, a hangok úgy lettek egyre hangosabbak és erőszakosabbak.

Az önkéntes ordítozott, hogy nincs mennyország, nincs megbocsájtás, később pedig azt harsogta, hogy Isten magára hagyta az embereket.

A mosolygó férfi: Késő éjjel egy férfi táncolt Seattle elhagyatott utcáján, ahol többen gyorsan elmentek mellette, mert azt hitték, hogy részeg. Egy férfi azonban megállt, hogy jobban megnézze a táncolót, akiről kiderült, hogy nem részeg, sőt, jól sem érzi magát, ugyanis a szemei tágra nyílva bámulták az égboltot, az arcára pedig fájdalmas mosoly ült ki.

A táncolót jobban megnéző férfi átment az út másik oldalára, ám ekkor a mosolygó ember bámulni kezdte. Mire a férfi visszafordult, addigra az őrült eltűnt, hogy aztán hirtelen az utca másik oldalán bukkanjon fel.

A férfi bámulni kezdte a különösen viselkedő ismeretlent, aki először lassan, lábujjhegyen közeledett felé, majd elképesztő sebességgel üldözőbe vette. Szerencsére, a férfi el tudott menekülni az őrült ember elől.

Mickey egér a pokolban: Ez a legenda egy elveszett Mickey egér epizódról szól, amiben eleinte nem történik semmi furcsa, mert csak az látható, hogy a rajzfilmfigura ismétlődő háttér előtt sétálgat, miközben fehér zaj hallható.

Két perc múlva úgy tűnik, mintha a felvétel véget érne, de hat percnél Mickey egér visszatér. A háttérben furcsa morgó hangot hallani, a mesealak pedig furcsán sétál és vigyorog. A rémálom akkor kezdődik, amikor Mickey egér ordítani kezd, a szemei kiesnek, a vigyora kiszélesedik és különös színek jelennek meg.

Azt senki sem tudja, hogy a mese mivel ér véget, mert az egyetlen ember, aki látta, öngyilkos lett. Állítólag a felvétel még napjainkban is megtalálható az interneten.

(Forrás: bizzarium.com)

Ajánló

Ajánló