Üzenetek a csillagjegyektől



Neked mit üzen a sajátod?Kosoknak – Arról, hogy a dolgokat meg kell várni: Azok a bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, amelyek a jellemedhez, életedhez, világi és szellemi sorsodhoz kötődnek, folyamatosan közelednek feléd. Egy nap találkozni fogtok, úgyhogy ne kapkodj, ne siettesd őket!

Bikáknak – Arról, hogy mindenben az idő dönt: Dönts, de ne feltétlenül, ne mindenáron, ne olyan egészen! Cselekedj, de közben bízz mindent az időre is, mert így meg fogod látni, hogy holnap vagy akár évek múltán, végül minden emberi ügyben az idő dönt!

Ikreknek – A világ hívásáról: Mindig kerüld a társas élet nagyvilági vagy mesterségi változatait! „Meghívni” nagy művészet, amihez komoly lelki nemesség, tapintat, ember- és helyzetismeret kell. A meghívást elfogadása, vagy visszautasítása is jellem kérdése, ahogy minden más emberi kérdés.

Rákoknak – A boldogságról: A világon rengeteg ember tölti azzal az életét, hogy módszeresen, izzadva, szorgalmasan, de eredménytelenül készül a boldogságra. Hangyák szorgalmával, tigrisek ragadozó mohóságával gyűjtik a boldogság kellékeit, de aztán túl későn rájönnek, hogy boldognak is kell lenni.

Oroszlánoknak – A hiúságról: A hiúság volt az, ami miatt a legkegyetlenebbül és a legtöbbet szenvedted? Egyetlen pillanat a magánynak, az önismeretnek, amikor legyőzted a hiúságot, sokkal többet adott neked és a világnak, mint az, amikor mindenféle mutatvánnyal kelletted magad.


Szüzeknek – Az egyezkedésről: Egyszerre kell élnünk a nappal, a holddal, a vizek áradásával, a hideggel és a meleggel. Soha nem ellene, hanem mindig belesimulva a világ összhangjába, a teremtés és a pusztulás rendjébe, mert az életben csak azok buknak el, akik süketek a világ hangjai iránt.

Mérlegeknek – Az igényről: A legfontosabb az életben az, hogy neveld a lelked kérlelhetetlen igényérzetre! A tömegek világa mohó, de távolról sem igényes, ezért mindig maradj mértéktartó és igényes!

Skorpióknak – Az emberi jellemről: Amikor az érdeklődésünk eljut a világi dolgaink szemlélése közben az emberi jellem ismeretéhez, akkor hirtelen úgy érezhetjük, hogy ez volt a feladatunk az életben, és minden más, amit megismertünk, csak az ismereteinket gyarapította, mert a lelkünk csak a jellemek ismeretétől lesz gazdagabb. A legközvetlenebb emberi tapasztalás az, hogy a jellem maga az ember.

Nyilasoknak – Arról, hogy minden nap tovább kell menned: Nem könnyű, de vándor vagy, s ezért minden egyes nap tovább kell menned az úton, aminek egyetlen célja az, hogy megismerd a lelked és a lelkedbe rejtett isteni tartalmat.

Bakoknak – A méltányos ítélkezésről: A saját és mások ügyeiben ugyanolyan méltányossággal ítélj! Önmagaddal szembe sincs jogod türelmetlenséghez, méltatlansághoz, túlzott követeléshez. Ha azt akarod, hogy a világ elismerje az emberi rangodat, akkor ismerd el a saját rangodat, és viselkedj annak megfelelően, türelmesen és nagylelkűen!

Vízöntőknek – Az élet értékéről: Emberi módon akkor élsz, ha igazságos vagy, a cselekedet és szavad alapja pedig az a szándék, hogy nem ártasz az embereknek, és hiúság nélkül próbálsz segíteni másoknak.

Halaknak – Arról, hogy emberi mértékben élünk: Előfordulhat, hogy egy nap úgy érzed, hogy fáradt vagy élni, és túl nagy feladatot vállaltál azzal, hogy embernek születtél, de nem gondolod, hogy inkább hálásnak kellene lenned a természetnek, amiért embernek alkotott és emberi mértékre szabva osztotta ki neked a feladatokat? Ez a dolgod: élni és elfáradni!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló