Mivel foglalkozhattál előző életedben?



A jelenlegi csillagjegyedből kikövetkeztetve, mi lehettél korábban?Egyes vélekedések szerint az ember hétszer születik újjá, a személyisége pedig életről-életre változik, ezért a csillagok most arra vállalkoztak, hogy a jelenlegi csillagjegyedből megpróbálják kikövetkeztetni, hogy ki lehettél, mivel foglalkozhattál az előző életedben.

Kos: A csillagok szerint az előző életedben rengeteg szabályt kellett betartanod, és nagy felelősség hárult rád, tehát nem elképzelhetetlen, hogy csatavezér vagy uralkodó voltál.

Bika: Fáradhatatlan, kitartó és igazi csapatjátékos vagy, emiatt a csillagok azt gyanítják, hogy előző életedben valamilyen sportban jeleskedtél. Talán kiváló focista, esetleg kosaras voltál.

Ikrek: A csillagok szerint már az előző életedben is jellemző volt rád az a kreatív lélek. Ha ebben az életedben úgy érzed, hogy folyamatosan hiányzik mellőled valaki, akkor ennek oka az lehet, hogy az előző életedben volt egy ikertestvéred, akivel maximálisan megértettétek egymást.

Rák: A csillagok szerint nővérként vagy orvosként dolgozhattál, a célod pedig az lehetett, hogy másokra vigyázhass.

Oroszlán: Te is tudod, hogy nem vagy könnyű eset. A csillagok szerint ennek oka az, hogy az előző életedben szigorú vezető lehettél, aki nem a szívére, hanem az eszére hallgatott.

Szűz: Odafigyelsz a részletekre, és semmi sem kerülheti el a figyelmedet, függetlenül attól, hogy az munka vagy magánélet. Tisztában vagy azzal, hogy néha a legkisebb részlet számít a legtöbbet. A csillagok szerint előző életedben tudós vagy matematikus lehettél.

Mérleg: Mérlegként nagyon érzelmes lélekkel vagy megáldva, és nem szereted megjátszani magadat, emiatt elég valószínű, hogy író vagy költő voltál előző életedben, mert csak így tudtad igazán jól kifejezni magadat.

Skorpió: Utálod az igazságtalanságot, ezért a csillagok gyanítják, hogy ügyvédként, esetleg bíróként dolgozhattál az előző életedben, hogy legalább ilyen módon igazságot szolgáltass az embereknek.

Nyilas: A csillagok szerint nagy csábító voltál az előző életedben. Emellett nagyon szerencsés lehettél, imádtál a középpontban lenni, és érdeklődhettél az ezotéria iránt. Ez lehet az oka annak, hogy ebben az életedben is érdekel ez a terület.

Bak: Szeretsz a természetben lenni, imádsz kirándulni, vagy csak leülni egy padra, hogy onnan figyeld az embereket. Nem vagy introvertált, de azért igényled a csendet, az egyedüllétet, mert így tudsz feltöltődni.

Mindebből a csillagok arra következtetnek, hogy előző életedben régész vagy környezetvédő lehettél, valamint a hobbidnak éltél.

Vízöntő: A mostani életedben független személyiség vagy, szereted a kezedben tartani az életed irányítását. A csillagok szerint ez az előző életeidben is jellemző volt rád. Csak kevesen tudtak erős hatással lenni rád, mert a saját véleményedre adtál, és senkinek sem hagytad, hogy befolyásoljon. A korábbi életedben imádtál a színpadon állni, és talán előadó vagy énekes lehettél.

Halak: A jelenlegi életedben nagyon erősek a megérzéseid, gyakran előre meg tudod mondani, hogy mi fog történni a jövőben. A csillagok szerint hasonló területen tevékenykedtél az előző életedben, amikor is tőled kértek segítséget az emberek, akik bíztak a megérzéseidben.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló