Tarot jóslat áprilisra



Válassz egy lapot a lenti képről, ha kíváncsi vagy, hogy mit hozhat a jövő a tavasz második havában!Az Uralkodó: Bizonytalan lehetsz egy fontos kérdést illetően, talán nem tudod, hogy mit kellene tenned, ám van valaki a környezetedben, aki támogat és segíthet neked. Áprilisban muszáj változtatnod néhány dolgon, mert csak így lehetsz boldog a jövőben. Legyen bármi, amin módosítasz, amit elengedsz, az örömmel és biztonság érzetével fog eltölteni.

Arról is lehet szó, hogy az életed valamely területe nem elég szervezett, ezért ott kell rendet tenned a tavasz második havában. Mintha csak nagytakarítást végeznél, úgy seperj ki mindent az életedből, amire már nincs semmi szükséged!

Ha ragaszkodsz a káoszhoz, akkor abban csak elvesznél, ezért az Uralkodó lap arra biztat, hogy próbálj rendet, békét és stabilitást teremteni magad körül. Az is a javadat szolgálná, ha némi rendszert vinnél az életedbe.

Szokj rá például arra, hogy minden nap ugyanakkor fekszel le aludni és ugyanabban az időpontban kelsz fel reggel, vagy rendszeresen sportolj. Ugyanakkor ügyelj, hogy ne korlátokat állíts fel magadnak, hanem csak vedd kezedbe az irányítást! Áprilisban ideje a sarkadra állnod! Ha megteszed, akkor látni fogod, hogy megéri.

A Próféta: Talán most magányosnak érzed magad. Ha így van, akkor ne hidd, hogy egyedül vagy, és soha nem is kell egyedül lenned! Persze, ha úgy érzed, hogy egyedüllétre van szükséged, akkor az teljesen más helyzet, mert ez már a saját döntésed.

A második kártyalap szerint nagyon kedves emberek vannak körülötted, ráadásul ők olyasmit gondolnak a világról, amit te, de a hitedben és elképzeléseidben is osztoznak veled. Ők igazi támogatóid lehetnek, akik erősítenek és segítenek téged.

Áprilisban könnyen megtörténhet, hogy rátalálsz a legfőbb életcélodra, valamint olyan felismerésekben lehet részed, amik megváltoztatják az életedet, ezért érdemes nyitott szemmel járnod.

Hallgass meg másokat, mert rendkívül izgalmas ötletekkel, javaslatokkal gazdagíthatnak, amiket nyugodtan alkalmazhatsz a saját életedben. Áprilisban az a legfontosabb feladatod, hogy bátran vágj bele valami újba, vagy ismerd fel a lehetőségeidet.

Engedd be a változásokat az életedbe! Ha eleinte egy kicsit rémisztőnek látod ezeket, akkor tudd, hogy ez csak a látszat, mert valójában azért vannak, hogy téged szolgáljanak!

A Mértékletesség: Egyensúlyt kell találnod az életedben. Erre utalhat az, ha nem találod a lelki békédet, esetleg olyan kompromisszumra kényszerülsz, amit nem akarsz. Áprilisban leginkább éppen azt kellene tenned, amit annyira el akarsz kerülni. Gondold át, hogy mi ellen tiltakozik az elméd, mert a benned lévő feszültség valójában azt jelzi, hogy önmagad ellen próbálsz tenni valamit.

Engedd el végre a görcsös akarást, és inkább hagyd, hogy bekövetkezzen az, aminek meg kell történnie! Ha megfogadod a Mértékletesség tanácsát, nyitottan állsz a változáshoz, akkor elképesztő nyugalmat fogsz érezni.

Fontos, hogy légy türelemmel! Emellett tudd, hogy minél előbb az égiekre bízod magad, annál előbb érkezik a megoldás. Az is lényeges, hogy áprilisban próbálj kicsit mások szemével látni! Most könnyen ráébredhetsz arra, hogy miben tévedtél eddig, milyen igazságokra nem figyeltél fel.

A Mértékletesség azt is üzeni, hogy nagyszerű tanácsokat adsz másoknak, de a saját életedben még nem jöttél rá a legjobb megoldásra, ezért áprilisban olyan kérdéseket fogsz kapni, amelyek a saját életed szempontjából fontosak.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló