Milyen lánytestvér lehetsz a csillagjegyed alapján?



A horoszkóp szerint ilyen nővér vagy.Kos: Arra törekszel, hogy a legjobb nővér legyél, de ez nem mindig valósul meg, mert szereted megmondani másoknak, hogy mit csináljanak. Néha önző vagy. A legjobbat szeretnéd a testvérednek, de mégsem foglalkozol, hogy az ő véleménye eltérhet a tiédtől.

Bika: Szórakoztató és felelősségteljes, tehát remek lánytestvér vagy. Ha látod, hogy a testvéred valami rosszban sántikál, akkor próbálsz beszélni vele, és felhívod a figyelmét az esetleges veszélyekre. Minden nap tudatod a testvéreddel, hogy nagyon szereted.

Ikrek: A kettősséged miatt a testvéred soha nem tudhatja, hogy éppen milyen hangulatban vagy, ám kettőtök közül mégis te vagy a nyugodtabb. Ha rossz hangulatban keltél, akkor egész nap mélabús vagy. Szerencsére a testvéred jól kezeli a hangulatingadozásaidat.

Rák: A te felügyeleted alatt senkit sem érhet fizikai vagy lelki baj. Olykor túlságosan óvód a testvéredet, de ezt is csak szeretetből teszed. Ha saját családot alapítottál, akkor is mindig a testvéred rendelkezésére állsz. Nemcsak együtt örülsz, hanem a fájdalmában is osztozol vele.

Oroszlán: Amíg te lélegzel, addig senki sem okozhat fájdalmat a testvérednek, akit bármikor és bármi áron kész vagy megvédeni. Mindenben támogatod őt, és nem kell magyarázkodnia neked, mert feltétel nélkül szereted.

Szűz: Törődő nővér vagy. Ha a testvérednek segítségre van szüksége, akkor mindig ott teremsz, és elhalmozod tanácsokkal. Van egy kevésbé szimpatikus tulajdonságod is, ami az, hogy senki sem zavarhat, ha egyedüllétre vágysz. Ezt magyarázd el a testvérednek, és akkor nem lesz félreértés!

Mérleg: Próbálsz minél több időt együtt tölteni a testvéreddel, mert csak így tudhatod meg, hogy mi történik vele, mit érez, mi zavarja. Elképesztően diplomatikus vagy, a testvérednek pedig nagyon jó javaslatokat, tanácsokat adsz az élet nagy kérdéseivel kapcsolatban.

Skorpió: Rengeteget civakodsz a testvéreddel. Valószínűleg teljesen más vagy, mint a testvéred, mert te állandóan rohansz, és nem érted, hogy ő hogyan képes minden körülmények között megőrizni a nyugalmát, mintha az életben semmi gondja sem lenne.

Nyilas: Mindegy, hogy hova mész a testvéreddel, zavarba hozod őt, ráadásul szándékosan, ezért soha nem tudhatja, hogy mikor tréfálod meg legközelebb. Ugyanakkor a személyiséged zavaró részeit félretéve, elmondható rólad, hogy bölcs vagy.

Bak: Olyan nővér lehetsz, akit sokan szeretnének, ráadásul fel lehet rád nézni a céltudatosságod és szorgalmad miatt. Bakként mindent megteszel a családodért, és mindent megadsz a testvéreidnek, amit csak tudsz.

Vízöntő: Nagyon szoros kapcsolatot ápolsz a testvéreddel, de nemcsak azért, mert egy család vagytok, hanem a legjobb barátok is. A tesód minden pillanatban számíthat rád, mert soha nem hagyod magára.

Halak: Arra törekszel, hogy a testvéred legjobb barátja légy, akire minden körülmények között számíthat. Ugyanakkor azt szeretnéd, ha ez kölcsönös lenne, hiszen vágysz valakire, akivel mindig megoszthatod a titkaidat, félelmeidet. Ha látod, hogy valami bántja a testvéredet, akkor próbálod felvidítani. Te vagy a legmegértőbb nővér.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló