Erre figyelj a Jupiter retrográd időszakában!



Április 10-től augusztus 11-ig a Jupiter a Nyilas jegyben végez hátráló mozgást.Kos: A Jupiter retrográd ideje alatt semmit se kockáztass, még azt se, amit teljesen biztosnak látsz, ugyanis könnyen csalódás lesz a vége a túl nagy lépéseknek, döntéseknek. Megéri óvatosnak lenned, mert azzal elérheted a céljaidat, növelheted a vagyonodat.

Bika: A Jupiter retrográd időszakában lehetőleg tedd félre a vállalkozás indítását és azokat a terveket, amiket mostanában szerettél volna megvalósítani! Erre nem biztos, hogy azért van szükség, mert kudarcra lennél ítélve, hanem azért, mert a megvalósítás során problémákba ütközhetsz, és több pénzt veszítenél, mint amennyit nyernél.

Ikrek: A Jupiter retrográd idején ne próbáld megvalósítani a munkahelyváltással kapcsolatos terveidet, mert könnyen két szék között a pad alá eshetsz. A nagyszabású terveid megvalósításával is várj ennek az időszaknak a végéig!

Rák: A Jupiter retrográd nem alkalmas arra, hogy befektess vagy más módszerekkel próbáld megsokszorozni a vagyonodat. Kerüld a szerencsejátékot, és az egyéb gyors meggazdagodási lehetőségeket!

Oroszlán: A Jupiter retrográd időszaka elkeserítő lehet a számodra, mert úgy érezheted, hogy bármerre fordulsz, falakba ütközöl, és semmit sem tudsz megvalósítani, amit szeretnél. Légy türelmes, mert minél jobban erőlteted a dolgok haladását, az csak annál rosszabb lesz.

Szűz: A Jupiter retrográd hatása abban nyilvánulhat meg az életedben, hogy úgy érzed, hiába dolgozol, abból nem látszik semmi, ráadásul eltűnik a pénzed, néha pedig azt se fogod tudni, hogy hogyan.

Mérleg: A Jupiter retrográd kiváló időszak arra, hogy megerősítsd az önmagadba vetett hitedet és azokat a kapcsolataidat, amelyekből profitálhatsz, valamint kiválóan haladhatsz a tanulmányaiddal, és csiszolhatod a képességeidet.

Skorpió: A Jupiter retrográd alatt több kudarc érhet, ami legyen bármilyen hihetetlen, mégis érted történik, mert így olyan értékes leckéket tanulhatsz meg, amelyeket később felhasználhatsz arra, hogy könnyen és gyorsan elérd a céljaidat.

Nyilas: Ha a Jupiter retrográd alatt valaki arra biztat, hogy próbálj ki egy remek pénzkeresési módszert, vagy törvénytelen eszközökkel intézd a problémás ügyeidet, akkor mondj ezekre nemet!

Bak: A Jupiter retrográd időszakában lassan, de biztosan haladhatsz előre. Talán nem úgy és akkor fognak történni a dolgok, ahogy elképzelted, de a végeredmény így is jó lesz. Ha ebben az időszakban spórolsz, akkor annak is meglesz az eredménye. Akkor sem fogsz kudarcot vallani, ha a hosszú távú terveid megvalósításán ügyködsz.

Vízöntő: A Jupiter retrográd időszaka nem alkalmas az ingatlan és a nagyobb volumenű dolgok vásárlására, ezért a saját érdekedben told el az ilyen jellegű terveid megvalósítását! Ha esetleg eladnál, de ezzel tudsz várni, akkor tedd meg, mert a Jupiter retrográd után többet kaphatsz az eladásra kínált dologért.

Halak: A Jupiter retrográd időszakában tanulj és építgesd magadat, mert most lehetőséged lesz arra, hogy új területeken próbáld ki magad, új eszméket és embereket ismerj meg. Ha hajlandó leszel megcsinálni azt, amihez a legkevésbé fűlik a fogad, akkor ebből születhetnek meg a legjobb dolgok.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló