Rád talál-e a szerelem 2019 nyarán?A horoszkópod szerint lesz-e valami több a könnyed flörtökből?Kos: 2019 nyarán sokszor érezheted úgy, hogy valami komoly alakul, de aztán a gyorsan változó körülmények ennek ellenkezőjéről győznek meg. Néha csalódottnak érezheted magad, de az újabb nyári flört gyorsan elfeledteti veled az előzőt.

Bika: 2019 nyarán elgondolkodhatsz, és arra a döntésre juthatsz, hogy ideje megállapodnod. A szerelmi életed nyugodt és higgadt lesz. Kiegyensúlyozott és kellemes nyarad lesz, aminek időszakában végre megtalálhatod a számításaidat, megalapozhatod a hosszabb távú elképzelésedet.

Ikrek: 2019 nyarán pozitív változásra számíthatsz. Például a párkapcsolatod érzelmileg elmélyül, komolyabbra fordul. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy egy régi barátság, ismeretség alakul át valami mássá.

Rák: 2019 nyarán őszintén mersz beszélni az érzéseidről és az elvárásaidról. Ha megfogalmazod, hogy mire vágysz, mit szeretnél elérni egy kapcsolatban, akkor tisztában leszel azzal, hogy mit keresel másokban, és nem fogod kevesebbel beérni.

Előfordulhat, hogy meg kell hoznod néhány nehéz vagy fájdalmas döntést ahhoz, hogy sose volt szerelmi sikerekben legyen részed.

Oroszlán: Az elmúlt hónapokban, de talán években is, több komoly csalódás érhetett, de 2019 nyara kedvezni fog ahhoz, hogy a szerelmi életed végre egyenesbe jöjjön. A rajongóid között lesz, aki mindenkinél különlegesebb lesz a számodra. Ezzel a személlyel akár komolyra is fordulhat a kapcsolatod, mert ő megfelelhet a magas elvárásaidnak.

Szűz: 2019 nyarán nem fogsz kényszert érezni arra, hogy mindent az irányításod alatt tarts, hanem hajlandó leszel lazítani. A szerelmi életedben felszabadultabbnak és elégedettebbnek érezheted magad, mint eddig bármikor.

Mérleg: 2019 nyarán kifejezetten keresni fogod a kalandot, a forró pillanatokat, ami akár egy utazás, nyaralás során is megtalálhat, ám bizonyos határokat mégsem fogsz átlépni. Ennek oka az lesz, hogy a szívedet már meghódította valaki, a hűséged pedig erősebbnek bizonyul a kalandvágyadnál.

Skorpió: 2019 nyara könnyű flörtök sokaságát hozhatja a számodra, ám ezek között lehetnek kellemetlen pillanatok is, amikor a másik fél többet remél annál, amennyit adni tudsz neki. A legjobb az lesz, ha őszinte és tapintatos maradsz. Kezeld egyenesen a helyzeteket, és akkor bátra élvezheted a nyári flörtök legtöbbjét.

Nyilas: 2019 nyara nagy felfedezéseket tartogat a számodra. Lehetséges, hogy végre tisztán fogod látni, hogy valójában ki az, akiért eddig rajongtál. Ez a megvilágosodás mindenképpen a javadra válik. Nem baj az, ha a szívedre hallgatsz, de azért a józan eszed tanácsát is se hessegesd el!

Bak: 2019 nyarán könnyű flörtökkel töltheted az idődet, mert ezekben a hónapokban inkább kalandra vágysz, mint komoly kapcsolatra, ám az égiek szerint ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egy forró flört közben rájössz, hogy ebből a találkozásból sokkal több is kisülhet.

Vízöntő: 2019 nyarán saját magadra és a fejlődésedre szeretnél koncentrálni, ezért még azokat is elutasíthatod, akik csak egy könnyed nyári flörtöt szeretnének tőled, bár hízelgőnek találod a közeledésüket.

Ugyanakkor valaki mégis felkeltheti az érdeklődésedet. Ezzel a személlyel olyan kapcsolat is kialakulhat köztetek, ami évekre szólhat.

Halak: Ha a nyári flörtök nem tesznek boldoggá, akkor itt lehet az ideje annak, hogy kicsit befelé figyelj. Ha pihenteted a szerelemi életedet, és azzal foglalkozol, hogy megbékélj a gondolataiddal, akkor a nyár végére készen fogsz állni arra, hogy komolyabb kapcsolatod legyen.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló