Három csillagjegy, akinek pazarul telik a nagyhétKiknek nem lehet okuk a panaszra?Habár általánosítva kijelenthetnénk, hogy mindenkinek szerencsés és boldog időszak a nagyhét, ez mégsem lenne igaz, hiszen most is vannak, akiknek problémásan, vagy eseménytelenül telnek a mindennapjai, ráadásul a négynapos hosszú hétvége sem biztos, hogy tényleg mindenkinek négy napból fog állni.

A horoszkóp éppen ezért úgy látja, hogy a csillagjegyek közül három mondhatja el magáról, hogy kifejezetten szerencsésen telnek a nagyhét napjai. Vajon kik ők? Miért érezhetik pazarnak ezeket a napokat? Köztük vagy?

Nyilas: A húsvéti nagyhéten ugyanolyan színesnek látod az életedet, mint amilyen meseszép árnyalatokban pompázik az ébredező természet. A ragyogásodat, és a nagyon régen nem látott, megnyerő modorodat, annak köszönheted, hogy a Vénusz és a Merkúr belépett a Kos jegyébe.

Ebben az időszakban mindenki a társaságodat keresi, ezért ne légy rest közös programokat szervezni! A barátaiddal és/vagy a pároddal táncoljatok, bulizzatok, mert rád fér az önfeledt kikapcsolódás.

A húsvéti nagyhéten ne érjen meglepetésként, ha te leszel a táncparkett ördöge! Mindemellett remek ismeretségeket is köthetsz, ugyanis a szokottnál könnyebben fogsz ismerkedni.

Oroszlán: Végre olyan szabadnak érezheted magad, mint a madár, ezért a szabadnapjaidon ne ülj otthon, hanem tölts minél több időt a szabadban! A húsvéti nagyhét már eleve azért indul jól, mert a Hold a jegyedben jár, és energiával tölti fel a lelkedet.

Oroszlánként most annyira könnyen és gyorsan haladsz a munkáddal, hogy talán te magad is meglepődsz a hatékonyságodon. A szokottnál gyorsabb tempódat használd fel arra, hogy minél előbb végezz a munkahelyi feladataiddal, hátha így sikerül kivenned némi extra szabadságot, ezzel meghosszabbítva a húsvétot! A pénteki kék hold elsősorban a kommunikációdra lesz erőteljes hatással. Maradj türelmes!

Kos: Olyan érzésed lehet, mintha az égiek a tenyerükön hordoznának a húsvéti nagyhéten, aminek napjaiban mindenképpen élj a soha vissza nem térő lehetőségekkel! A Kos utolsó hetében a Merkúr és a Vénusz is belép a csillagjegyedben, emiatt olyan magabiztos leszel, amilyen eddig még soha.

Amellett, hogy a kisugárzásod ragyogó lesz, még azzal is tisztában leszel, hogy kivel hogyan kell kommunikálnod. Ebben az időszakban bármit elérhetsz néhány kedves gesztussal. Mindennek tetejébe a pénteki kék hold a magasba emel. Kár lenne veszni hagynod a húsvéti nagyhét remek lehetőségeit!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló