Ezt jelentheti a visszatérő álmod



Hétköznapi okokra vezethető vissza a csillagjegyek ismétlődő álma.Az álmokkal kapcsolatban a mai napig sok a megválaszolatlan kérdés, de az elég egyértelmű, hogy oka van annak, ha gyakran ugyanazt álmodjuk. Ezek a visszatérő képek általában hétköznapi dolgokra vezethetőek vissza, még a horoszkóp szerint is, ami most a csillagjegyed visszatérő álmát igyekszik meghatározni és megfejteni.

Kos: Ha a visszatérő álmod az, hogy menekülsz, akkor az egyértelműen arra utal, hogy van egy problémád, amivel még nem mertél szembenézni. Ha ébren megtalálod ennek a megoldását, akkor véget fog érni az éjszakai menekülésed.

Bika: Ha a visszatérő álmod az, hogy a főnököd a határidős munkákkal nyúz, és mást gondolkodtál a munkahelyváltáson, akkor lehet, hogy ideje lenne lépéseket tenned az ügyben, mert túlságosan magadra veszed az irodai piszkálódást.

Ikrek: Ha a visszatérő álmodban szólásra nyitod a szádat, de abból egy hang sem jön ki, akkor a valóságban úgy érzed, hogy senki sem figyel arra, amit mondasz. Ha a legközelebbi felszólalásodnál beveted a testbeszédet, amiből mindenki tudni fogja, hogy most te jössz.

Rák: Ha a visszatérő álmod arról szól, hogy ugyanaz a nő/férfi jelenik meg benne, akkor annak oka egyszerűen az, hogy teljesen oda vagy az illetőért. Ha nincs párod, de álmodban mindig randizol, akkor a valóságban valami új, izgalmas projekten dolgozol, ami izgalomban tart.

Oroszlán: Ha mostanában folyton azt álmodod, hogy versenyen veszel részt, de mindig éppen lecsúszol a győzelemről, akkor túlzásba eshettél a munkával. Ha nem akarsz mindig kimerülten feküdni és kelni, akkor jógázz, mert az segít ellazulni.

Szűz: Ha a visszatérő álmod az, hogy a lakásodban vagy, amikor a saját ágyadban fekszel, akkor az otthon a családot és a biztonságot jelképezi, tehát lehet, hogy ideje lenne meglátogatnod a szüleidet, hogy szeretettel töltsenek fel.

Mérleg: Ha a visszatérő álmaid esetében magadon kívül senki másra nem emlékszel, hogy jelen lett volna, akkor álmodban ügyesen figyelsz magadra, ezért ideje, hogy ébren is többet törődj magaddal!

Skorpió: Ha visszatérő álmodban gyakran megjelenik egy furcsa alak, aki próbál beszélni hozzád, akkor az a belső éned lehet, aki szeretné felhívni valamire a figyelmedet. Ha ébredés után meditálsz, akkor meghallhatod a belső hangodat.

Nyilas: Ha a visszatérő álmod halálról szól, akkor új állást keresnél, esetleg szakítani akarsz a pároddal, tehát közelebb kerülsz egy végleges döntéshez, ami a jelenlegi állapot egyértelmű végét jelenti.

Bak: Ha a visszatérő álmod mindig az exedről szól, még akkor is, ha jelenleg boldog párkapcsolatban élsz, akkor készen állsz végleg lezárni a múltadat, az exed pedig csak azért jelent meg álmodban, hogy elköszönj tőle.

Vízöntő: Gyakran nyugtalanul alszol, és sokszor felriadsz az éjszaka közepén. Ez azzal állhat összefüggésben, hogy sokat foglalkozol a környezetszennyezés problémájával, ezért a jobb alvás, nyugodtabb élet érdekében, keress öt dolgot, amit mostantól környezettudatosabban fogsz csinálni!

Halak: Ha a visszatérő álmod arról szól, hogy folyton a lepedőt gyűrőd, de ébredés után nem emlékszel a partnered arcára, akkor ez arra utalhat, hogy olyan élményre vágysz a mindennapokban, ami kiszakít a megszokásokból.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló