Az Univerzum mai napi üzenete



Ma mire szeretnék felhívni a figyelmedet az égiek?Az Univerzum minden nap szeretne valamit megtanítani, megértetni velünk, de a rohanás, kötelezettségnek való megfelelés, család és egyéb elfoglaltságok miatt, nem foglalkozunk eleget azzal, hogy miért történnek meg velünk bizonyos dolgok.

Ha most hajlandó vagy kicsit megállni, akkor megkaphatod az Univerzum mai napi üzenetét, méghozzá úgy, hogy nézz rá a lenti képre, majd válaszd ki azt a lapot, amelyikkel a leginkább rezonálsz. Ha döntöttél, akkor olvasd el a laphoz tartozó üzenetet!

1: Az első kártyalapon keresztül azt üzeni az Univerzum, hogy készülj fel a változásra! Bátran lapozz egyet, vagy akár kettőt, annak érdekében, hogy végre megismerj valami újat, ami eddig ismeretlen volt előtted.

Ha nehézségbe ütközöl, az ne bátortalanítson el, ne engedd, hogy eltorlaszolja az utadat! A félelmeidre gondolj úgy, hogy azok sötét erők, amik keresztezik az utadat, és próbálnak letéríteni arról.

Az Univerzum arra biztat, hogy maximálisan bízz meg önmagadban, légy kicsit önzőbb és haladj tovább! Az egészséges egoizmus kifejezetten jót tenne neked.

2: Ha a második kártyalapot választottad, akkor az Univerzum azt üzeni mára, hogy ne siettesd a dolgokat! Próbálj a lehető legtürelmesebb lenni, és higgy abban, hogy a dolgok működni fognak. Emellett a szeretteiddel is légy türelmesebb, és függetlenül attól, hogy igazuk van-e és helyesen cselekszenek-e, reagálj higgadtan!

A mai egy kifejezetten érzelmes nap a számodra, emiatt muszáj higgadtnak maradnod a legapróbb incidens esetében is! Sétálj minél többet, hallgass zenét, lazíts és pihenj! Keress olyan programokat, amik által feltöltődhetsz!

3: Amennyiben az utolsó kártyalapra esett a választásod, akkor ezen keresztül az Univerzum azt üzeni, hogy gondold át az életedet! Abban az esetben, ha úgy érzed magad, mintha robotpilóta lennél, minden napod olyan, mint az előző, akkor emlékezz, hogy ezen az állapoton egyedül te változtathatsz!

Ezt a folyamatot kezd apró lépésekkel! Például, először csak a hazavezető útvonalat változtasd meg, sétálj a városban a hétvégéken, vagy ülj be egy új kávézóba! Hidd el, hogy minden megvan benned, ami a változáshoz kell! Rengeteg lehetőség vesz körül, te pedig megláthatod őket, ha nyitva tartod a szemedet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló