Hogyan mutatod ki a szeretetet?



A lenti képen először meglátott részlet árulja el, hogy szerinted miben mutatkozhat meg a szeretet ereje.1. Templom: Számodra nagyon fontos lehet az otthon és a biztonság. Néha kimozdulsz a lakókörnyezetedből, de miután alaposan kipihented magad, boldognak és friss energiával telinek érzed magad, akkor újra szükséged van az otthon melegére, és arra, hogy a számodra fontos emberekkel, dolgokkal vedd körül magad.

Esetedben a szeretet ereje a szeretet személyek táplálásában mutatkozik meg. Szívesen sütsz, főzöl, vagy csak megosztod a szendvicsedet azzal, akinek a legnagyobb szüksége van rá. A szereteted erejét úgy mutatod ki, hogy a magad módján táplálod a szeretteidet.

2. Hold: Született álmodozó vagy, de rendelkezel kellő felelősségtudattal. Stabilnak mutatod magad, de érzékeny személyiséggel vagy megáldva. Szeretsz írni és táncolni, valamint értékeled a művészet minden olyan formáját, ami által kifejezhetők az érzések és a gondolatok.

Számodra a művészi kifejezi jelenti a szeretet erejét. Minden, amit teszel, alkotsz és teremtesz kifejezi a benned lakozó szeretetet. Nem hirdeted fennhangon a szeretet erejét, de az ott van az elmédben, mert abban hiszel, hogy a létezés alapja a szeretet.

3. Farkas: Igazán szenvedélyes ember lehetsz, aki szereti a testiséget. Azzal is remek hangulatot teremtesz, ha belépsz a szobába. Az otthonodban mindig van hely a barátaidnak, akikkel a vacsorádat is szívesen megosztod, miközben elmeséled a legújabb romantikus kiruccanásod történetét.

Esetedben a szeretet ereje a fizikai kapcsolatban rejlik, éppen ezért számodra a szavak nem jelentenek semmit. Úgy gondolod, hogy a tetteknek van igazi jelentősége, és a fizikai érintés többet mond minden szónál. Kicsi, édes gesztusokkal mutatod ki a szeretetedet.

4. Fák: Sokszor megsebezhetett az élet, ráadásul számodra a szeretet azt jelentheti, hogy a másik érzelmi poggyászát cipeled. Talán azt is mondhatjuk, hogy másoknál kicsit jobban érzékeled a dolgokat.

Előfordulhat, hogy egy adott dolog valakinek unalmas, te viszont még napokig azzal foglalkozol. Habár a remény még mindig is él benned, az mégis látszik, hogy sok sebet kaptál már életedben, ezért számodra abban rejlik a szeretet ereje, hogy megnyílsz mások felé. A valódi intimitás megteremtésének legjobb módja az, ha érzelmileg sérülékennyé válsz a másik fél felé, te pedig nagyon jól tudod, hogy ezt hogyan kell csinálni.

Tudod, hogy a „szeretlek” kimondása és jó dolgokat tenni a másikkal, teljesen rendben van, de igazán akkor érzed magad szeretve, ha a másik féllel megosztjátok egymással a reményeiteket és a félelmeiteket. Esetedben az „érzelmi rendelkezésre állás” rengeteget számít.

5. Az arc csukott szemmel: Elképesztően intuitív lehetsz másokkal. Te mersz nagyot álmodni, komoly célokat kitűzni, amiket képes vagy elérni. Míg mások a részletek miatt idegeskednek, addig te a teljes képet nézed, és biztos vagy abban, hogy felesleges aggódni, mert minden úgy fog alakulni, ahogyan kell neki. Született vezető vagy, ezt pedig kimutatod.

A szeretet ereje abban mutatkozik meg nálad, hogy megfelelő minőségi időt töltesz a másikkal. Habár vannak, akik szerint ez ellentétes a romantikával, te mégis úgy gondolod, hogy az a legnagyobb erő, ha beírod valaki nevét a naptáradba, a találkozó pedig különleges és rendkívül meghitt pillanatokkal tarkított. Akit szeretsz, az tudja, hogy értékes időt töltesz vele, és érezteted, hogy mennyire szereted.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló