Melyik görög istenre hasonlítasz a horoszkóp szerint?



A csillagjegyed alapján kinek a szerepét vehetnéd át az Olümposzon?Kos: Zeusz és Héra fia, Árész lehetnél. Kos csillagjegyed miatt előfordulhat, hogy úgy érzed, valójában istennek születtél, az pedig valami hiba lehet, hogy az emberek közé keveredtél.

Bika: Hesztia, az otthon, a családi tűzhely istennőjének bőrébe bújhatnál. Bikaként odaadó barát lehetsz, a hűséget és megbízhatóságot pedig mindennél többre értékelek.

Ikrek: Aphrodité és Árész gyermeke, a szerelem istene, Erósz bőrébe bújhatnál, hiszen téged is vonz a tudás és a szépség. Erósz képes volt harmóniát teremteni a zűrzavarból. Ebben is hasonlítasz , hiszen árad belőled a pozitív energia és a kedvesség.

Rák: A vadászat istennője, Artemisz lehetnél a csillagjegyedhez tartozó jellemvonások alapján. Habár a szépséged megkérdőjelezhetetlen, mégis a külső nem igazán számít neked, ugyanis sokkal többet foglalkozol az érintetlen természettel és az emberi kapcsolatokkal.

Oroszlán: Az ókori görög mitológia főistene, Zeusz helyébe léphetnél. Jellemző rá, hogy fontosnak tartod a tudást, valamint remek humorral áldottak meg az égiek. Büszke vagy arra, hogy te lehetsz az istenek királya, és eszedben sincs átadni másnak a trónodat.

Szűz: Hermész, az utazók és kereskedő istene lehetnél. Szűzként jó a megfigyelőképességed, míg Hermész a görög mitológiában szárnyakat kapott, hogy felülről figyelhesse az embereket, valamint az ő dolga az alvilágba kísérni a holtak lelkét.

Mérleg: Tekintve, hogy a csillagjegyed uralkodó bolygója a Vénusz, ami a szerelem, a szépség és termékenység római istennőjéről kapta a nevét, ezért az ő görög megfelelője, Aphrodité lehetnél, aki többek között képviseli az idő és emberi lét mulandóságát. A vonzó kisugárzásod soha nem múlik el, és mindig pozitívan hat a környezetedre.

Skorpió: A csillagjegyed alapján Démétér, a gabona, a földművelés, a termékenység istennő jellemvonásaival rendelkezel. Skorpióként énközpontú vagy, de vonzónak találod az erős egyéniségeket. Általában békés a természeted, de amikor valaki téged, vagy egy számodra fontos személyt, megbánt, akkor nem fogod vissza a haragodat, hanem kíméletlenül lecsapsz vele.

Nyilas: Dionüszosz, a bor és művészetek istene lehetnél. Habár néha habozol, mégis tudod, hogy az életed a kezedben van. Nem veted meg a bort, szeretsz táncolni, de a józan ítélőképességedet soha nem veszíted el. Te képes lennél feláldozni magad, ha ezzel a világot szebb és jobb hellyé varázsolhatnád. A barátaidért és a családodért bármit megteszel.

Bak: Apollón, a Nap és a zene istenének bőrébe bújhatnál. Bakként tiszteled a szorgalmas, tehetséges, ambiciózus és céltudatos embereket, akik tulajdonképpen hozzád hasonlóak. Szeretsz olyanok társaságában lenni, akik a tiédhez hasonlóan gondolkodnak. A környezeted tiszteli a belőled áradó életerőt, még akkor is, ha az érzelmeidet szereted megtartani magadnak.

Vízöntő: Poszeidón, a tengerek, folyók, vizek, áradások, földrengések istene lehetnél. Néha szükséged van arra, hogy időt fordíts magadra, ezért szereted otthon, a „tengerben” tölteni az idődet, de néha neked is muszáj társaságba menned, hogy megtaláld a támogatóidat. Néha túltengenek benned az érzelmek, ami miatt haragossá válhatsz.

Halak: Az alvilág istene, Hadész lehetnél, akinek van egy láthatatlanná tévő sisakja, neked pedig szokásod, hogy a gondolataidat és a tehetségedet elrejted mások elől. Abban is hasonlítotok az istennel, hogy mind a ketten szeretitek a magányt. Amikor az egyedüllétet választod, akkor előtör a kreativitásod.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló