14 cameo a Bosszúállók: Végjátékban



Spoileres lista meglepetés szereplőkről.Tilda Swinton: Az Ősmágust alakító Tilda Swinton a Doctor Strange-ben halt meg, ám a Bosszúállók: Végjáték cselekménye lehetővé tette, hogy néhány percre ismét felbukkanjon.

Stan Lee: A Bosszúállók: Végjáték esetében biztos voltt, hogy lesz Stan Lee cameo. A jelenet mosoly csal az arcokra, de ugyanakkor

Hiroyuki Sanada: Habár a Bosszúállók: Az X-Men rajongói már a 2013-as Farkasban is találkozhattak a sztárral, ugyanis Hiroyuki Sanada keltette életre a címszereplő egyik legfőbb ellenségét, Yashida Shingent.

James D’Arcy: Senki sem számított arra, hogy az ABC Carter ügynök sorozatából ismert, James D’Arcy által alakított, Edwin Jarvis is fel fog bukkanni a Végjátékban, és ezzel ő lesz az első olyan karakter, aki a tévéképernyőjéről átköltözik a mozivászonra.

Michael Douglas: A 74 éves színészlegenda eddig csak a Hangya-filmekben szerepelt, ám a Bosszúállók: Végjátékban is hajlandó volt eljátszani Hank Pym megfiatalított karakterét.

Hayley Atwell: Peggy saját sorozata, a Carter ügynök, nem tartott sokáig, viszont a szériából két karakter is megjelent a Bosszúállók: Végjátékban. Az egyik maga Peggy, azaz Hayley Atwell.

Joe Russo: A Bosszúállók: Végjáték egyik rendezője Amerika Kapitány önsegítő csoportjának tagjaként alakított nyíltan meleg férfit, ami kedves gesztus volt az LMBTQ-közösség felé. Ugyanebben a jelenetben Joe Russo mellett egy legendás képregényíró, Jim Starlin is szerepet kapott.

Starlin jelentősége azért nagy, mert neki köszönhetjük Thanos karaterét, a Bosszúállók: Végtelen háborút és a Végjáték cselekményét nagyjából inspiráló Végtelen hatalom című történetet.

Rene Russo: A Thor édesanyját alakító Rene Russo megjelenését leginkább azért kell kiemelni, mert Frigga és Thor közös jelenete olyasmit adott a rajongóknak, amit a Marvel eddigi 21 filmje soha.

Natalie Portman: Mint utólag kiderült, a színésznő nem tért vissza a Végjátékra, ugyanis az alkotók a Sötét világ korábbi felvételeiből vágták össze Jane jeleneteit.

Tom Hiddleston: Ha Loki népes rajongótáborán múlna, akkor a karakter az összes Marvel-filmben szerepelne, ám sajnos egyelőre csak annyi biztos vele kapcsolatban, hogy néhány év múlva saját sorozatot kap a Disney+ jóvoltából. Talán éppen ennek alapoztak meg a Végjátékban látott jelenettel.

Robert Redford: A 82 éves sztár A tél katonájában keltette életre Alexander Pierce karakterét, aki egy percre a Végjátékban is megjelent.

Frank Grillo: Amerika Kapitány egyik méltatlanul hanyagolt főellensége Crossbones, akit szépen felvezettek A tél katonájában, de aztán a Polgárháborúban elég gyorsan elintézték. Szerencsére a színész lehetőséget kapott arra, hogy a Végjátékban néhány pillanatra újra magára öltse a karakter alakját.

Ty Simpkins: Korábban a Vasember 3-ban szerepelt Ty Simpkins, aki csak egy pillanatra jelent meg a Végjáték végi temetésén.

John Slattery: A színész, mint Tony édesapja, Howard Stark, elég sok Marvel-filmben megjelent az elmúlt 11 évben, sőt, a Carter ügynökben állandószereplő volt.

(Forrás: marvelmagyarorszag.blog.hu)

Ajánló

Ajánló