Hol köthetsz ki tíz év év múlva?



A humoros horoszkóp megpróbálja kitalálni, hogy mi lesz veled egy évtized múlva.Általában állásinterjúkon hangzik el a kérdés, hogy hol képzeljük el magunkat 10 év múlva? Ilyenkor vagy az igazat válaszoljuk, vagy azt, amit a leendő munkaadónk hallani szeretne. Most viszont az asztrológia fogja megválaszolni ezt a kérdést, ám ne vedd komolyan a csillagjegyednek jósolt jövőt, ugyanis ez csak egy vicces horoszkóp!

Kos: A horoszkóp azt jósolja neked, hogy a következő tíz évben házasságot fogsz kötni. Ha már most túl vagy az esküvőn, akkor talán el fogsz válni, hogy aztán megismerkedj valakivel, akivel össze fogtok házasodni.

Bika: A felelősségvállalás és megbízhatóság szobra vagy a csillagjegyed alapján. Az egyedüllétet utálod. Ha a szerelmi kapcsolatod csődöt mond, akkor többé nem kockáztatsz, és új párkapcsolat helyett inkább egy kiskutyát fogadsz magad mellé. Tíz év múlva lelkes kutyagazdi lehetsz.

Ikrek: Elképesztően kíváncsi ember vagy, aki előtt semmi sem maradhat titokban. Imádod, ha rejtvényeket fejthetsz. Ezek alapján a horoszkóp azt jósolja neked, hogy tíz év múlva titkos ügynök lesz belőled. Vagy talán mégsem.

Rák: A horoszkóp szerint tíz év múlva a zenébe temetkezel. Rákként elég valószínű, hogy minden koncerten ott fogsz csápolni az első sorban. Mivel a kultúra remek szórakozás, ráadásul így biztos, hogy tíz év múlva sem leszel egyedül, mert mindig lesznek körülötted emberek, ezért ez egy kifejezetten jó jövőkép a számodra.

Oroszlán: A csillagok nem sok jóval kecsegtetnek, ugyanis tíz év múlva véget érhet az a luxus, amiben eddig éltél. Könnyen elképzelhető, hogy nincstelen csavargóként koldulsz az utcán egy kis apróért.

Szűz: A csillagok megítélése szerint hatalmasat fordulhat veled a világ a következő tíz évben! Ha eddig visszafogott szürke kisegér voltál, akkor a jövőben kitör belőled a valódi bestia, aki nem fél megmutatni a hibátlan alakját. Tíz év múlva éjszakai lebujok lengén öltözött rúdtáncosa lehetsz.

Mérleg: Ne ijedj meg, de rossz hírekkel szolgálnak a csillagok, ugyanis a sok rossz döntésed következménye az lesz, hogy tíz év múlva valamilyen cellában fogsz sínylődni.

Skorpió: A horoszkóp szerint hajlamos vagy a függőségekre. Amikor valami padlóra küld, akkor keresel valamit, amivel vigasztalódhatsz. Ha tehát nem leszel képes uralni a problémáidat a következő 10 évben, akkor lehet, hogy alkoholistaként fogod támasztani a kocsmapultot.

Nyilas: A horoszkóp szerint a következő években a maximumot hozod ki az életedből, tíz év múlva pedig beléphetsz a milliárdosok szűk körébe. Ne lepődj meg, ha a többi csillagjegy tőled akar kölcsönkérni.

Bak: A csillagok szerint össze fogod kötni a kellemest a hasznossal a következő években, ugyanis mivel imádsz olvasni, ezért tíz év múlva könyvtárat nyitsz, amiből akár meg is élhetsz.

Vízöntő: Bár nem teszel érte semmit, valaki mégis felfedezheti a csodálatos képességeidet a következő években, tíz esztendő múlva pedig komoly hírnevet szerezhetsz. Minden esélyed megvan arra, hogy ott pózolj a legnevesebb magazin címlapján, és te legyél a legkeresettebb celeb.

Halak: Hajlamos vagy belebetegedni az aggódásba, a félelmekbe és az állandó bizonytalanságba, ezért senkit sem lepne meg, ha tíz év múlva egy pszichiátrián találnának téged. Még nem késő szakembert keresni!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló