Ősi cigány horoszkóp



A születési dátumodhoz tartozó tárgy szerint milyen személyiséggel vagy megáldva?Csésze (január 21. – február 19.): Az egyesülést és alkalmazkodást jelképező Csésze alapján megértő, kreatív, okos és alkalmazkodó személy vagy. A tiédhez hasonló gondolkodású emberek társaságát keresed.

Kápolna (február 20. – március 20.): Vallásos, istenfélő ember vagy, akinek az egész életében jelen van a spiritualitás. Érzékeny, nyitott, jó ízlésű, nyugodt és álmodozó személyiséggel rendelkezhetsz.

Nem szoktál idegeskedni, még akkor sem, ha nehéz helyzetbe kerülsz, mert hiszed, hogy minden helyzetre van megoldás, amit megtalálsz.

Tőr (március 21. – április 20.): Az erő, becsület és győzelem jelképe szerint sikeres vagy az életben, fáradhatatlanul dolgozol a rossz dolgok legyőzésén. Semmitől sem riadsz vissza, kitartóan harcolsz azért, ami fontos a számodra, mindig kiállsz magadért, és másoknak is szívesen segítesz.

Korona (április 21. – május 20.): A gazdagság, az erő, a szerelem és a bátorság jelképe szerint nem félsz a harctól, és szükséged van az anyagi biztonságra, amiért hajlandó vagy sokat dolgozni. Keményen hajtasz, hogy megteremtsd a jólétet és luxust önmagadnak és a környezetednek.

Gyertyatartó (május 21. – június 20.): Vallásosságra, hitre és megértésre utal a tárgy, ami alapján hiszel az igaz életben, amiért hajlandó vagy harcolni. Kommunikatív, intelligens és megértő személyiség lehetsz. A családod megbecsül, kikéri a véleményedet.

Kerék (június 21. – július 21.): A családcentrikusság, anyaság, az evolúció jelképe alapján kommunikáció és a kapcsolat jellemző rád. Rendkívül fejlett, összetett személyiség lehetsz. A hangulatod ingadozó, mégis a kapcsolataidból erőt merítesz, ami gyorsan helyreállítja a lelki békédet.

Csillag (július 22. – augusztus 22.): A kiegyensúlyozottság és a boldogság jelképe szerint egész életedben a családod mellett állsz, tiszteletben tartasz másokat. Optimista vagy, mindig készen állsz a sikerre, és a művészetek terén is jól szerepelsz.

Harang (augusztus 23. – szeptember 23.): A tökéletességre való törekvés és pontosság jelképe szerint mindig az igazadért harcolsz, azt szereted, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogy elképzelted, valamint nagyon kritikusan tudsz viselkedni az élet különböző területein.

Érme (szeptember 23. – október 22.): A kiegyensúlyozottság és az igazság jelképe az Érme, ami alapján olyan személyiség lehetsz, aki kitartóan harcol az igazáért, önmagáért és azokért, akik fontosak a számodra.

Az Érme képviselőjeként jogi pályára léphetnél, ám kreatív természeted és művészhajlamod miatt szeretsz álmodozni, ami számodra egyet jelent az önkifejezéssel.

Kés (október 23. – november 21.): A cigány horoszkóp egyik legerősebb tárgya a félelmetesnek tűnő Kés, ami az életet és halált szimbolizálhatja. Erős, analitikus és megértő személy lehetsz, aki a szerelemben hagyja, hogy az érzelmek eluralkodjanak felette. A családod tisztel.

Fejsze (november 22. – december 21.): Az erő, a függetlenség és a határok átlépésének jelképe a Fejsze, ami az egyik legoptimistább tárgy, ami a szerencsét és védelmet is szimbolizálja. Erős és megbecsült személy lehetsz. Szeretsz új dolgokat megismerni és hajlandó vagy küzdeni a vágyaidért.

Patkó (december 22. – január 20.): A szerencse, a munka és az erőfeszítés jelképe szerint dolgos személy lehetsz, a családod pedig mindig számíthat rád, a segítségedre és arra, hogy meghallgatod őket. Ambiciózus vagy, mindig szembenézel a kihívásokkal.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló