Jóslatok, amik nem váltak valóra



Hét látnok, akinek próféciája nem teljesült.Mitar Tarabic jóslata: Állítólag Tarabic egészen napjainkig megjósolta a szerb és európai történelmet, tehát a két világháborút, a modern technikai eszközöket, az űrkutatást, a mesterséges intelligenciát, a kisebb háborúkat, a környezetszennyezés súlyos következményeit, a III. világháborút és az azt követő örök békét.

Baba Vanga jóslata: Az 1911-ben született, 1996-ban elhunyt, vak, bolgár látnok és gyógyító jóslata szerint 4599 ember halhatatlan lesz, és képessé válnak arra, hogy kommunikáljanak Istennel, aminek segítségével az emberiség eljuthat más bolygókra, amit benépesíthetnek.

Baba Vanga szerint a földönkívüli élet kutatása során 2221-ben olyasmire fognak bukkanni az emberek, aminek súlyos következményei lesznek. Emellett szerinte 2010-ben elkezdődtek azok az események, amelyek a harmadik világháborúhoz vezetnek.

Alois Irlmaier jóslata: A német férfi az 1950-es években jósolta meg, hogy be fog következni a harmadik világháború. Próféciája szerint az új Közel-Keleten elszabadul a gyűlölet, ami először a mediterrán területeket, a Balkánt perzseli fel, hogy aztán az egész világra kiterjedjen.

Alois Irlmaier látomásában két férfi jelent meg, egy kisebb, fekete bőrű és egy magasabb, világos hajú. A két férfi megölt egy harmadik, ami miatt másnap kitört a világháború. A tenger felől repülők fognak érkezni, hogy sárga port dobjanak le az Északi- és a Fekete-tenger közé. Ennek következében sárga és zöld füst lepi be az eget, majd a földet, ahol többé nem nő ki a fű.

Ezután olyan tárgyat dobnak a tengerbe, ami tölcsérszerű nyalábot alkotva okoz árvizeket és földrengéseket, ezzel eltörölve minden területet a föld színéről. Irlmaier nem tudta megmondani, hogy melyik évben fog kirobbanni a harmadik világháború.

Hildegard von Bingen jóslata: A XII. században élt Hildegard von Bingen legismertebb jóslata az Egyesült Államok bukásáról szólhat. A próféciája szerint, amikor az országon eluralkodik a szegénység és éhínség, akkor a nagy nemzetet, amit különféle emberek népesítenek be, földrengés, viharok és árvizek fogják sújtani. Ennek következményeként a terület ketté válik, és egy része elsüllyed.

Bingen azt is megjósolta, hogy egy üstökös becsapódása olyan árvizeket okoz, ami miatt a part menti városok jórészt eltűnnek.

A Fehér ló prófécia: A mormon prófécia szerint olyan hatalmas forradalom fog kitörni Amerikában, amilyen soha korábban, majd a kormány nélkül maradt országban eluralkodik a káosz és a gonoszság.

Szent Nilus próféciája: Aranyszájú Szent János tanítványainak és védelmezőinek egyike volt Szent Nilus, a valószínűleg a IV. században élt ókeresztény író, akinek jóslata egy apokrif műből származik, és a világvégét jövendölte meg benne, amit a XIX. és XX. századra datált.

A jóslat szerint az Antikrisztus eljövetele előtt az emberek elméje elhomályosodik, erősebb lesz a gyalázat és törvénytelenség. Ekkor a világ felismerhetetlenné válik, az emberek külseje megváltozik, többé nem lehet megkülönböztetni a férfiakat és a nőket.

A világon eluralkodik a hamisság, a kapzsiság, a kéjvágy, megsokszorozódik a házasságtörések, gyilkosságok és homoszexuálisok száma. Ebben az időben a férfiak úgy fognak repülni, mint a madarak, és a tenger aljára lesznek, mint a halak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló