Személyes mennyei próféciaVálaszd ki a lenti képről azt a keresztet amellyel együtt rezonálsz, majd olvasd el az útmutatást!

Az életben soha nem vagy egyedül, hiszen az Univerzum körülvesz, és jelekkel próbál terelgetni az utadon. Ilyen útmutatót kaphatsz tőle most is, ha kiválasztod a lenti képről azt a keresztet, amelyikkel a leginkább rezonálsz, majd elolvasod az ahhoz tartozó mennyei próféciát.1. Azt üzeni a Mennyek Ura, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Az Univerzum több remek dolgot tervez a számodra a közeli jövőben, még akkor is, ha ebben a pillanatban nem érzed, hogy fejlődnél, az eredményeket pedig nem tudod kézzel foghatóvá tenni.

Légy türelmes, mert már nem kell sokat várnod arra, hogy meglásd, mennyivel szebb lett a világ, mennyivel színesebbé vált az életed! A jelenlegi szürke hétköznapjaid hamarosan új árnyalattal és élettel telnek meg.

2. A második mennyei prófécia arról szól, hogy van valami, amire már régebb óta vágysz. Nem kizárt, hogy már nem is emlékszel arra, hogy milyen sok ideje imádkozol azért, hogy a dolog valóra váljon.

A Mennyek Ura azt üzeni, hogy ne add fel a reményt, mert az Univerzum soha nem hagyja figyelmen kívül egyik kérésedet sem! Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy az életben mindig akkor történnek meg a dolgok, amikor eljött azoknak az ideje! Továbbra is tarts ki a vágyad mellett, mert az Univerzum nem fogja elfelejteni, hogy mit ígért neked!

3. A harmadik mennyei prófécia arra hívja fel a figyelmedet, hogy hamarosan változások következnek be az életednek azon területén, amelyen mostanában sok megpróbáltatás ért. Az Univerzum arra kér, hogy őrizd meg a hitedet, ne engedd, hogy valaki, vagy valami, befolyásoljon, az ellenkező irányba tereljen! Már nem kell sokat várnod arra, hogy megérezd a gyógyulást és a változást. Hamarosan az egész életedbe beköszönt a tavasz.

4. A neked szóló mennyei prófécia arra hívja fel a figyelmedet, hogy sokkal erősebb vagy annál, mint azt hiszed. Talán úgy érzed, hogy az élet igazságtalan, és inkább feladod, mert nem bírod tovább elviselni a terheidet.

Soha ne add fel, hanem mindig emlékezz, hogy az Univerzum végül mindent elrendez, és egy idő után visszaáll az egyensúly! Mindig a kitartás legyen a mottód!

5. A személyes mennyei prófécia szerint számodra semmi sem fontosabb a családnál, ezért egészen specifikus módon tudsz imádkozni értük, ugyanis a Mennyek Urának nagyon tetszik, hogy mennyire szereted a családodat, és milyen hűséges vagy hozzájuk.

Az üzenet arra biztat, hogy tartsd nyitva a szemedet, mert hamarosan meg fogod látni, hogy az Univerzum folyamatosan azon dolgozik, hogy a szeretteidnek ne essem semmi baja.

6. A neked szóló mennyei prófécia szerint hamarosan bekövetkezik a megújulás időszaka az életedbe. Ha most fáradtnak, elcsigázottnak érzed magad, és semmihez sincs hangulatod, energiád, akkor készülj fel, hogy a közeli jövőben eltűnnek azok a dolgok, amelyek most még szorongással, aggodalommal töltenek el!

Neked csak annyit kell tenned a megújulás érdekében, hogy folyamatosan kérdezd meg magadtól, hogy mi lehet a megoldás, mert minden, ami a boldogságodhoz kell, ott lakozik benned!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló