Ilyen koszorúslány lehetsz a horoszkóp szerintA csillagjegyed alapján mire számíthat tőled a menyasszony?Kos: Ha koszorúslánynak kérnek fel, akkor cseppet sem jelent gondot, hogy vidám és merész lánybúcsúztatót szervezz a menyasszonynak. Imádod a bulit, az esküvő minden percét, éppen ezért ügyelj arra, hogy e ess túlzásba, hiszen ez az alkalom az ifjú párról szól, nem rólad!

Bika: Élvezettel és megtiszteltetéssel töltöd be a koszorúslány szerepet, ám arra figyelj, hogy ne ess túlzásba a szervezéssel! Bizonyos feladatokat te kapsz, de ne sértődj meg, ha néha mellőznek!

Ikrek: Boldogan igent mondasz, ha koszorúslánynak kérnek fel. Ha elvállalod a feladatot, akkor arra figyelj, hogy légy következetes, körültekintően szervezd meg a lánybúcsút, az esküvőt, és okosan oszd be a rendelkezésedre álló időt!

Rák: A horoszkóp azt tanácsolja, hogy ne felejts el zsebkendőt tartani magadnál, ha koszorúslány leszel, hiszen hűséges, empatikus személyiséged miatt nagyon könnyen meghatódsz. A vízálló, minél tartósabb szemfestékről se feledkezz el!

Oroszlán: Nem árt, ha néha kipróbálod, hogy milyen kevésbé hiúnak lenni! Erre kiváló alkalom, ha koszorúslány leszel egy esküvőn, hiszen ez egy olyan esemény, amikor nem lehetsz te a figyelem középpontjában. Erre jobb, ha lelkileg felkészülsz! Ne felejtsd el, hogy az esküvő az ifjú párról szól, nem a koszorúslányról!

Szűz: Imádsz terveket készíteni, és nem esel pánikba, ha valami rosszul sül el. Örömmel segítesz a menyasszonynak, sőt, mindenkinek, hiszen az önzetlenséged miatt mindenki téged keres, ha tanácsra, vigasztalásra, vagy bármi másra lenne szüksége.

Mérleg: A diplomáciai érzékeddel könnyen elsimítod az esküvőn bekövetkező esetleges drámai pillanatokat. Habár tele vagy tanácsokkal, mégis figyelj arra, hogy mikor kell a háttérbe húzódnod! Légy tisztában azzal, hogy nem neked kell minden apró részletre odafigyelned!

Skorpió: Karizmatikus, rámenős teremtés vagy, ezért az esküvőn hozzád illő feladat, hogy fogadd és a helyükre kísérd a vendégeket, de a logisztikai problémákat is könnyen megoldod. A leleményességeddel és gyakorlatiasságoddal mindent képes vagy pillanatok alatt elintézni.

Nyilas: A nagylelkűségedet mindenki honorálni fogja, de arra figyelj, hogy csak olyasmit ígérj meg, amit biztos, hogy be tudsz tartani! Mivel nehezen mondasz nemet, ezért tudatosan kerüld azokat az ígéreteket, amikkel csak kínos helyzetbe hoznád magad! Légy realista, annyit vállalj az esküvőn, amennyi lelkileg jólesik!

Bak: Megbízhatóságod és lojalitásod miatt számodra nem fog problémát jelenteni az, hogy kivedd a részed az esküvő szervezéséből. Boldogan elvállalod a jegygyűrűkkel kapcsolatos feladatokat, megszervezed a foglalásokat, és a pénzügyi kérdéseket is kiválóan megoldod. A humorod is segít, hogy nagyszerű koszorúslány váljon belőled.

Vízöntő: Az unalom nem a te műfajod, ezért abban az esetben, ha koszorúslány leszel, akkor az összes művészi és kreatív energiádat fektesd a részletekbe, mondj ötleteket a dekorációra, a szórakozásra és a csokrokra.

Habár legszívesebben a háttérbe húzódva intéznéd el ezeket a feladatokat, mégis fogadd el, hogy koszorúslányként te is a figyelem középpontjába fogsz kerülni! Ne aggódj, mert minden tökéletes lesz!

Halak: Általában igyekszel alkalmazkodni, ezért koszorúslányként úgy csinálhatsz, mintha nem izgatna az esküvő. Ne játszd meg magad, mert te is lehetsz izgatott, felhőtlenül boldog, de eközben figyelj, hogy ne ússz el a feladataiddal, ne törj össze a felelősség súlya alatt! Ne felejtsd el, hogy az örömről és a jókedvről szól!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló