A Szakrális Kör Tarot szerint mi fog körbevenni 2019 nyarán?



A lenti képről választott lap alapján kiderül, hogy mi adhat erőt, vagy törhet össze, az évszakban.1. A Hölgy: 2019 nyarán szeretet vesz körül a Szakrális Kör Tarot jóslata szerint. Ezekben a hónapokban olyan emberek tartózkodnak a környezetedben, akik őszintén szeretnek, oltalmaznak és megbecsülnek téged. Ők azok, akikre biztos, hogy számíthatsz.

2. Szövetség - Kardok nyolcas: A Szakrális Kör Tarot azt jósolja neked 2019 nyarára, hogy egy olyan barátokból, kollégákból vagy a tiédhez hasonló érdeklődéssel rendelkező emberekből álló kör jön létre körülötted, ami a szövetség köre lesz.

Tekintve, hogy együtt sokra lesztek képesek, ezért érdemes közös projektbe vágnotok, vagy együtt dolgozni a közös vágyaitokért, mert nagy eséllyel sikerrel fogtok járni. Ez akkor is megvalósulhat, ha a szövetség csak belőled és a párodból áll.

3. Csalódás - Kelyhek hetes: 2019 nyarán csalódások érhetnek, ugyanis a Szakrális Kör Tarot jóslata szerint lesznek olyan emberek, élethelyzetekben, amelyek miatt csalódni fogsz. Talán nem sikerül valami, amibe beleélted magad, esetleg valaki ígértet tesz, amit nem tart be.

4. A csillag: A Szakrális Kör Tarot szerint nagy mázlid van, hiszen a szerencse köre ölelhet körbe 2019 nyarán, ez pedig úgy működhet, mint a mágnes, ami vonzani fogja hozzád a szerencsét, a kellemes eseményeket, a lehetőségeket, a pozitív és kedvező fordulatokat.

5. A Világfa: 2019 nyarán a teljesség érzete fog körülölelni, ugyanis meg leszel elégedve önmagaddal és a világgal. Olyan érzés keríthet hatalmába, hogy minden a helyére a került, ott vagy, ahol lenned kell, és azzal, akivel együtt kell lenned.

6. Spiritualitás - Kelyhek Ásza: 2019 nyarán varázslat ölelhet körbe. Ennek hatására az életed színnel, élettel és varázslattal töltődhet fel, de az sem kizárt, hogy elképesztő, megmagyarázhatatlan dolgokban, csodákban lesz részed.

7. A Hold: A Szakrális Kör Tarot kártyának rossz híre van a számodra, mert úgy néz ki, hogy a hazugság köre fog körülölelni 2019 nyarán, aminek időszakában egy, de akár több ember is füllenteni, vagy egyenesen hazudni fog neked. Amikor minden kiderül, akkor próbálj megbocsátani!

8. Bőség - Érmék Ásza: A Szakrális Kör Tarot neked szóló jóslata szerint a bőség köre fog körülölelni 2019 nyarán, aminek időszakában az égiek nem fukarkodnak a rád szórt áldással. Ez megmutatkozhat abban, hogy például jobban fizető állást találsz, de lehet szó nyereményről, könnyen jött pénzről, vagy arról, hogy sikerül úgy felfejlesztened az üzletedet, hogy az több profitot fog termelni.

9. A Halál: Ne ijedj meg, mert a Szakrális Kör Tarot Halál lapja nem azt jósolja, hogy 2019 nyarán hullani kezdenek körülötted az emberek. A kártyalap az elmúlásra utal, vagyis arra, hogy több dolog véget érhet az életedben, szakaszok, fejezetek fejeződhetnek be.

10. Rivalizálás - Botok hetes: A Szakrális Kör Tarot neked szóló jóslata szerint 2019 nyarán egy olyan körben, illetve társaságban találhatod magad, ami veszekedéssel és rivalizálással nehezíti meg a mindennapjaidat. Ez a rivalizálás kialakulhat a kollégáid, de a baráti körödben is. Ebből a versenyből csak akkor szállhatsz ki, ha véget ért.

11. Harmónia - Kelyhek kettes: 2019 nyarán a harmónia köre ölelhet át, ezért úgy érezheted magad, mintha egy különálló sziget lennél. A Szakrális Kör Tarot jóslata szerint kívül és belül is béke, idill lesz rád jellemző, hiszen végre megtalálod az egyensúlyt önmagaddal és a környezeteddel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló