Így alakulhat a vakrandidTudd meg, hogy a csillagjegyed alapján mire számíthatsz a találkán!Kos: Ha már az első pillanatban erős a vonzás, akkor őszinte leszel, nem próbálod titkolni az érzéseidet, ezért a randipartnered észre fogja venni, hogy szimpatikusnak találod, vagy sem. Ha viszont szerinted kár rabolnotok egymás idejét, akkor nyíltan elmondod a véleményedet, és távozol a helyszínről.

Bika: Végig a távolságtartó, kemény arcodat mutatod a vakrandin. Mivel vastag kőfalakat húzol magad köré, ezért a randipartnereden múlik, hogy képes lesz-e ezeket lerombolni, és lesz-e második találkátok, vagy inkább nem, erőlteti a dolgot veled.

Ikrek: Folyamatosan beszélsz, de leginkább azért, hogy ezzel leplezd az idegességedet. Amennyiben a vakrandi elején úgy érzed, hogy semmi értelme az ismerkedésnek, akkor gyorsan elunod magad, és képes vagy másokkal leállni beszélgetni.

Rák: A vakrandin jellemzően hallgatsz, alig mondasz valamit, ez pedig egészen addig tart, amíg biztonságban nem kezded érezni magad. Ha a randipartnered túlságosan nyomul, akkor felhívatod magadat az egyik barátoddal, hogy rendkívüli okokra hivatkozva leléphess.

Oroszlán: A sugárzó személyiségeddel biztos, hogy a figyelem középpontjába kerülsz. A kérdés azonban az, hogy ez vajon mennyire tetszik a randipartnerednek. Lehet, hogy túlságosan lehengerlőnek talál, vagy ellenkezőleg, nem teszel rá túl jó benyomást? A vakrandin te végig ezen gondolkodsz. Abban az esetben, ha a randipartnered visszafogottan viselkedik, akkor neked megy el a kedved a mélyebb ismerkedéstől.

Szűz: Ha te vakrandira mész, akkor biztos, hogy folyamatosan elemzed a partneredet. Nem arról van szó, hogy Szűzként ennyire szigorú vagy, hanem arról, hogy nem éred be akárkivel, az idő pedig pénz, tehát minek pazarolnád olyasvalakire, akivel úgysincs jövőtök?

Mérleg: A csillagjegyed alapján számodra az a legfontosabb, hogy teljes nyugalomban tölthesd a vakrandit, függetlenül attól, hogy tetszik-e a másik fél, vagy sem. Te még akkor is jó benyomást akarsz tenni a másik félre, amikor alig várod, hogy véget érjen a randevú.

Skorpió: A csillagjegyed alapján hajlamos vagy várni a romantikus filmekből ismert jelenetre, amikor hirtelen pattan a szikra és két ember azonnal egymásba szeret. Nem sok elvárás ez egy vakranditól?

Nyilas: Te úgy állhatsz hozzá a vakrandihoz, hogy teljesen mindegy, hogy mi történik, mert valahol ez is egy újabb lehetőség a tapasztalatszerzésre. Nem számít, hogy tetszel-e a másik félnek, mert biztos, hogy szórakoztató és barátságos leszel, mert az a lényeg, hogy történjen valami izgalmas és szokatlan.

Bak: Nem köntörfalazol, hanem rögtön a tárgyra térsz, és a számodra fontos értékrendekről faggatod a randipartneredet, érdeklődsz a karrierjéről és a munkájáról. Ha az illetőnek nem akad legalább egy komoly célkitűzése, akkor minek rabolnátok tovább egymás idejét?

Vízöntő: A vakrandin semmit sem titkolsz el magadról, hiszen miért is kellene magadban tartanod, hogy rajongsz az összeesküvés-elméletekért és hiszel a földönkívüliekben? Ha a randipartnered nem talál szimpatikusnak, akkor úgysincs értelme erőltetni a dolgot.

Halak: A csillagjegyed alapján talán nem is kerül sor a vakrandira, de te mégis egész nap arról álmodozol, hogy „mi lesz, ha...”? Vajon mi fog történni, ha a vacsora csodálatosan alakul? Abban az esetben, ha mégis megtetszik a randipartnered, akkor úgy érzed, érdemes volt találkozni. Ha viszont az illető nem váltotta be a hozzáfűzött reményeidet, akkor lélekben már a következő vakrandiról ábrándozol.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló