A csillagjegyed szerint ezt a levest utálhatod



A horoszkóp megtippeli, hogy melyik ételtől viszolyogsz.Az életed minden területére hatással van az, hogy mi a csillagjegyed, így arra is, hogy milyen dolgokat szeretsz, miket utálsz. Ez alapján a horoszkóp most azt próbálja kikövetkeztetni, hogy melyik fajta leves lehet az, amelyiket ki nem állhatod.

Kos: Erős és energikus vagy, ami néha agresszióba csap át. A csillagjegyed alapján gyakran irányító, vezető szerepet töltesz be az életben. A horoszkóp szerint a hideg leveseket egyáltalán nem szereted.

Bika: Energikus, erős, nagyon empatikus személy vagy, aki kifejezetten nehezen hoz döntést, ha változásokról van szó. Bikaként azokat a leveseket tolod el magad elől, amelyekben hal van.

Ikrek: A személyiségednek két oldala van, ezért a horoszkóp szerint bonyolult ember lehetsz, aki egyszer felsőbbrendűnek érzi magát, máskor épp ennek ellenkezőjének. Nagyon aktív és mozgékony vagy, de nehezen illeszkedsz. A horoszkóp szerint a tojáslevest utálhatod, mert nem bírod elviselni az abban úszkáló fehér, nyálkás darabokat.

Rák: Családcentrikus, nagyon érzékeny teremtés lehetsz, aki a végletekig ragaszkodik a párjához. Nagy benned a szeretet, de nem a fokhagymakrémleves iránt, mert a horoszkóp szerint az ételt kifejezetten utálod.

Oroszlán: Általánosságban az mondható el rólad, hogy harcos vagy, de elsősorban csak magadra számíthatsz, olykor pedig önként vállalt magányba élsz. Oroszlánként a zárkózottság és az erős önfejlesztési igény jellemezhet, ahogy az is, hogy valószínűleg egyáltalán nem szereted a gombalevest.

Szűz: Alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személy lehetsz, ha Szűz a csillagjegyed. A szívedre csak ritkán hallgatsz, például akkor, amikor lebbencslevest tesznek eléd, amit szívből utálhatsz.

Mérleg: Befolyásolható, konfliktushelyzet kerülő, kedves, szeretetreméltó, kedvelt és központi személy lehetsz. Mérlegként a menzás, forró, szegfűszeges ízvilágú leveseket kerülheted el jó messzire.

Skorpió: A jellemvonásaid közé tartozhat, hogy imádsz élni, humános és önfeláldozó vagy, akivel időnként egyáltalán nem könnyű kijönni, éppen ezért tartozol a legkarizmatikusabb csillagjegyek közé. Skorpióként a káposztás-virslis frankfurti leves nem tartozik a kedvenc ételeid közé.

Nyilas: Intelligens, széles látókörű, nagy szívű ember vagy, aki nagyon szeret enni, ám akkor elmehet az étvágyad, ha zöldbablevest tesznek eléd, mert Nyilasként ez az a leves, amit utálsz.

Bak: Az életerő, az optimizmus, a hatalmas energiák és a konokság az, ami gyakran elhangzik a csillagjegyed jellemzése közben. Ehhez a listához hozzáírhatod azt is, hogy a zellerkrémleves nem tartozik a kedvenc leveseid közé, de már magával a zellerrel is akadnak problémáid.

Vízöntő: Őszinte, empatikus, humánus személy lehetsz, aki kedveli a különc, érdekes embereket. A horoszkóp szerint sok Vízöntőből lesz tudós vagy feltaláló. Vízöntőként az aprólékból készült becsinált levest utálhatod, hiszen már a nevétől is keresztbe állnak a szemeid.

Halak: Önzetlen, romantikus, ábrándozó lélekkel vagy megáldva. Halakként szereted az állandóságot, és minden csalódásba belehalsz egy kicsit. A levesek közül a cukrozott, rizzsel feltöltött paradicsomleves az, amit a legkevésbé kedvelsz.

(Forrás: nosalty.hu)

Ajánló

Ajánló