A nyaralásán tűnt el Natalie Holloway



Vakációról soha haza nem térő emberek, akiknek ügyét nem sikerült megoldani.Natalie Holloway: 2005-ben, az érettségije után utazott Arubában Natalie Holloway, aki a nappalokat a tengerparton, az éjszakákat a bulikon töltötte. Az utolsó este a lány és a barátai egy helyi bárba mentek, ahol utoljára három fiúval látták. A Holloway eltűnését követő tíz évben többször is letartóztatták azt a három embert, de egyszer sem ítélték el őket.

Brittanee Drexel: 2009-ben utazott Rochesterből Myrtle Beach-re Brittanee Drexel, akinek a szülei kifejezetten megtiltották, hogy elmenjen, ám a 17 éves lány nem fogadott szót, és úgy döntött, hogy a barátaival tart a tavaszi szünetben.

Talán Drexel fiatalsága, esetleg naivsága, könnyű célponttá tette a bűnözők számára. A lányt sokáig eltűnt személyként keresték, majd évekkel később egy börtönben ülő férfi, Taquan Brown, azt vallotta egy FBI-ügynöknek, hogy annak idején elraboltak egy fiatal nőt, akit agyonlőttek, majd a holttestet egy mocsaras területen hagyták, ahol aligátorok éltek, akik felfalhatták a lányt.

Állítólag Brown szemtanúja volt Drexel szexuális bántalmazásának és megölésének, az elkövetőként pedig Timothy Da’Shaun Taylor-t nevezte meg, akit letartóztattak, de később 10 000 dolláros óvadékkal szabadon engedték.

2017-ben ismét keresni kezdték az eltűnt lányt, de hiába.

John Halford: Angliában vezetett könyv- és ajándékboltot John Halford, aki kedves ember hírében állt. A 60-as éveiben járó férfi 2011 márciusában, még az előtt, hogy a feleségével megünnepelte volna a 25. házassági évfordulót, egyedül utazott Egyiptomba, hogy kihasználja a maradék idejét az előtt, hogy az ízületi gyulladás pokollá tenné az életét.

A Halford által készített videók és képek mind arra utaltak, hogy a nyaralás csodálatos volt. Az utolsó éjszaka a férfi szöveges üzenetben tudatta a feleségével a hazautazásával kapcsolatos információkat.

A terv szerint a házaspárnak a repülőtéren kellett volna találkoznia, de másnap azzal a hírrel hívták fel Halford feleségét, hogy a férje eltűnt a tengerjáró hajóról. Abban senki sem lehet teljesen biztos, hogy mi történt, de a gyanú szerint Halford leesett a hajóról, ugyanis utoljára éjfélkor látták koktélozni, tehát valószínű, hogy szerencsétlen baleset történt.

Madeline McCann: Az angol kislány 2007 májusában utazott a szüleivel, Kate-nel és Gerry McCann-rel és fiatalabb testvérével egy luxus portugál üdülőhelyre. A szülők általában bébiszitterre bízták a gyerekeket, amíg ők kettesben töltötték az időt, ám a kislány eltűnésének éjszakáján senki sem vigyázott rájuk. Madeline anyukája este 10 óra körül visszament a szállásra, hogy ellenőrizze a gyerekeit, de a kislány akkor már sehol sem volt.

Azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett, már sok elmélet született. Többek között szó esett arról, hogy a szülők tüntették el a lányukat, de gyermekkereskedelmet is sejtettek már a háttérben.

Eileen Christie: New Yorkból indult európai vakációra Eileen Christie nővér 2016-ban. A 72 éves apáca e-mailben értesítette az unokaöccsét, hogy merre jár. A nővér utoljára azt írta, hogy az osztrák Hallstat egyik hostelébe utazott az Alpok közelében.

A hatóságok felkeresték a hostelt, ahol megtalálták a legtöbb holmiját, például az útlevelét, a mobiltelefonját és a pénztárcáját. Az apáca szobájából egyedül a fürdőruhája tűnt el, amiből arra lehet következtetni, hogy úszás közben történhetett vele valami. Az is felmerült, hogy talán elrabolták, ám gyanúsítottat senki sem talált.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló