Így nyerhetsz a vitában a horoszkóp szerint



A másik fél csillagjegyének ismerete segíthet a legyőzésében.Kos: Játszd a vesztest, mert az a lényeg, hogy győztesnek érezze magát. Ha ez megtörténik, akkor hamarosan elfelejti a vitát, vagy még meg is hálálja neked, hiszen győzött.

Bika: Ha egy Bikával keveredsz vitába, akkor soha ne kiabálj vele, mert azzal csak hergeled! A vitában csak akkor nyerhetsz, ha a Bikáénál erősebb érveid vannak. Ha nincs, akkor ismerd el a győzelmét, mert csak ennyit tehetsz.

Ikrek: Ha biztos vagy abban, hogy neked van igazad, akkor egyszerűen hagyd ott! Ha igazad volt, akkor az idő téged fog igazolni, tehát az idő az egyetlen eszköz, amit fel tudsz használni az Ikrekkel szemben.

Rák: A legjobb eszköz a saját fegyvere, vagyis az, ha az érzelmeket fordítod ellene, mert ez az utolsó dolog, amire számít. Sőt, ha ezt teszed, akkor könnyen előfordulhat, hogy a Rák azt fogja hinni, hogy okosabb vagy nála, hiszen rést ütöttél a páncélján.

Oroszlán: Ha Oroszlánnal vitatkozol, akkor soha, de soha ne lépj be a személyes zónájába, ugyanis mindenkinél jobban idegesíti, ha valaki túl közel kerül hozzá. Amennyiben azt látod, hogy beszéd közben elhátrál tőled, akkor ne kövesd, mert ez egyértelmű jele annak, hogy belépnél a privát szférájába.

Szűz: Ha Szűzzel vitatkozol, akkor fontos, hogy ne sértődj meg az igazságain, hiszen általában ezeket azért mondja, hogy segítsen neked. Amikor a Szűz vitázik, akkor általában egyetlen egy érven pattog, de azon folyamatosan. Ha ezt észérvekkel megcáfolod, akkor legyőzted. A kitalált történetei esetén mindegy, hogy kinek van igaza, te csak igyekezz megnyugtatni!

Mérleg: Figyelj a szavaira, a tetteire, mert amikor Mérleggel vitatkozol, akkor ő a te fejeddel próbál gondolkodni, és azt mondja ki, amit neked kellene. Ami szintén nagyon fontos, hogy ne engedd, hogy hosszabb távon békákat nyeldessen, mert egyszer csak be fog telni nála a pohár, akkor, értsd szó szerint, semmit sem tehetsz.

Skorpió: Ha nem tartozol a belső köréhez, akkor soha ne sértsd meg az érdekeit, soha ne törj be hívatlanul a világába! Kizárólag akkor szállj vele szembe, ha teljesen biztos vagy abban, hogy le tudod győzni, meg tudod semmisíteni, mert ellenkező esetben ő fog téged. Vita közben soha ne fordíts neki hátat, és ne is nevess, mert azzal csak tovább fogod hergelni!

Nyilas: Két megoldás létezik vele szemben. Az egyik az, hogy egyetértően bólogatsz, függetlenül attól, hogy mit mond! A másik, hogy betonbiztos érvekkel rántod vissza a Földre. A győzelmed legegyértelműbb jele az lesz, hogy faképnél hagy.

Bak: Ha Bakkal vitatkozol, akkor soha ne vedd félvállról! Vele szemben mindig jusson eszedbe, hogy az ő oldaláról nézve, minden esetben igaza van! Mivel a Bak szélsőségekben, fekete-fehéren látja a világot, ezért egyetlen esélyed az lehet, ha az ő állításával ellentétes érvekkel meggyőződ.

Vízöntő: Ha Vízöntővel keveredsz vitába, akkor tény, hogy ő minden irányból meg akar téveszteni, hiszen mást mond, mint amit érez, vagy ellentétesen cselekszik, ám ettől függetlenül, könnyen lehet kezelni. Ha kisüléses időszakában akadtok össze, akkor állítson bármit, hagyd rá a dolgot, bólogass, érts vele egyet! Egy pillanatig se aggódj az igazad miatt, mert az idő majd bizonyítja, ha igazad volt.


Halak: Elég, ha
csak egy picit vagy jobb nála, mert ezzel nem ijeszted el. Amennyiben a bűntudat keltés jelmezzel próbálkozik, akkor tedd te is ezt, csak éppen egy kicsivel jobban! Hidd el, ő fog előbb belefáradni, és beúszik a hálódba!

(Forrás: illuzio.cafeblog.hu)

Ajánló

Ajánló