Mi lenne a legjobb reggeli rutin a számodra?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mivel indulhatna jól a napod.Kos: Kipróbálhatnád a reggeli edzést, ami segítségedre lehet a stressz, a szorongás elűzésében, valamint általa megszabadulhatsz az összes feszültségtől.

Bika: Kezdd egészséges reggelivel a napot, ugyanis számodra ez nem csupán a tápanyag bevitelét jelenti, hanem azt is, hogy a gondosan elkészített reggelivel megalapozod a nap hangulatát.

Ikrek: Számodra a legideálisabb reggeli tevékenység a meditáció. Az elméd egy valódi dzsungel, ami hemzseg a jobbnál jobb ötletektől. Ha reggelente tíz percet meditálnál, akkor az segítene kordában tartani a gondolataidat, csodákat tenne veled.

Rák: Reggelente szánj néhány percet arra, hogy átgondold az érzéseidet! Az irányított meditációval „megalapozhatnád” saját magad. Ennek során tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, hogy például mi tenné jobbá a napodat? A válaszaidat alaposan gondold át, mert a céljaid világos kijelölése segít az érzelmeid kezelésében!

Oroszlán: Reggelente kezdd a napot néhány pozitív állítás ismételgetésével. Emlékeztesd magad, hogy okos, gyönyörű személy vagy, és teljesen mindegy, hogy mi fog történni aznap, te akkor is tündökölni fogsz!

Szűz: A tökéletes reggeli rutinod az lehet, ha frissíted a tennivalóid listáját, ugyanis a feladataid rendezése egyfelől arra fog emlékeztetni, hogy képes vagy megbirkózni mindennel, ami az utadba kerül, másfelől a céljaidhoz vezető irányban tarthatod magad.

Mérleg: Adj hozzá valamilyen hálakifejező gyakorlatot a reggeli rutinodhoz! Emlékezz, hogy amilyen egyszerű a hála kifejezése, annyira sok jót tud tenni az érzelmeiddel, hangulatoddal. Emlékezteted magad arra, hogy mennyi mindened van, eddig mennyi mindent tettél, és még mennyi minden van előtted!

Skorpió: A naplóírás igazán fontos tevékenység az érzelmekkel teli emberek számára. Skorpióként tedd a reggeli rutinod részévé az érzelmeid és a gondolataid lejegyzését, mert ezáltal képes leszel a felszínre hozni önmagadat.

Nyilas: Reggelente szánj néhány percet egy számodra elragadó könyv olvasgatására, ugyanis az elmédnek így esélye lesz a kalandozásra, ráadásul új izgalmakat és nézőpontot fedezhetsz fel. Ha különösebben nem szeretsz olvasni, akkor álmodozz a következő nagy utazásodról! Ezek a reggeli tevékenységek meditatívak, segítenek az egyensúly megteremtésében.

Bak: A legjobb reggeli rutinod az lehetne, ha szánnál némi időt a légzőgyakorlatokra. Ha adsz magadnak időt arra, hogy a prioritásaidra koncentrálj, akkor ez segíteni fog a megerősödésedben. A feladataid közben mindig jusson eszedbe, hogy néhány mély lélegzettel könnyen el tudod érni a nyugalmi állapotot.

Vízöntő: Előfordul, hogy azért könyörögsz, hogy elmenekülhess az életed, az elméd elől és mindentől, mindenkitől, aki körülötted van. Ne aggódj, mindenki érzett már így! Számodra a legjobb reggeli rutin az lenne, ha megragadnád a pillanatot arra, hogy visszatérj önmagadhoz.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy milyen lenne a tökéletes napod! Nem baj, ha a válasz irreális, mert a mentális vakációd végére biztos, hogy teljesen felfrissültnek fogod érezni magad.

Halak: Reggelente művészettel teli környezetben kellene indítanád a napot. Hallgass jó zenét, olvass vagy nézz meg egy interjút, ami inspirál, esetleg meditálj olyan zenelistára, ami képes feltölteni!

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló