Júliusi tarot jóslásMit üzen neked a kártya a nyár második havára?

Ha szeretnél jóslatot kapni a tarot kártyától júliusra, akkor gyújts gyertyát és füstölőt, majd lazulj el, engedd el a gondolataidat, a problémáidat! Ha elég felkészültnek érzed magad, akkor a megérzéseidre hagyatkozva, válassz egy lapot a lenti képről, és olvasd el az ahhoz tartozó üzenetet!Első tarot-kártya: A Főpapnő lapra esett a választásod, ami azt jósolja neked, hogy júliusban fontos igazságokról ránthatod le a leplet. Most a szokottnál is jobban hallgass a megérzéseidre, mert rendkívül erősek és pontosak lesznek.

Figyelj a belső hangodra, az intuíciódra, ugyanis az égiek elsősorban az érzeteken keresztül üzennek a nyár második havában! Abban az esetben, ha valamivel kapcsolatban fenntartásaid lesznek, akkor abban ne dönts azonnal, hanem inkább várj egy kicsit!

Júliusban ne felejtsd el, hogy hallgatni arany, vagyis inkább légy körültekintő, figyelmesen hallgasd a többieket, és csak akkor szólalj meg, ha muszáj, vagy kérdezned kell valamit! Ezekben a hetekben puzzle-ként fog összeállni a kép mindabból, amit hallasz és tapasztalsz.

A Főpapnő azt is üzeni, hogy júliusban nem kell nyomoznod, kutakodnod, mert mindezek nélkül is fény derül az igazságra, és választ fogsz kapni minden téged foglalkoztató kérdésre. A nyár második hava izgalmas és tanulságos időszak lesz a számodra.

Második tarot-kártya: A Névtelen Arkánum tarotra esett a választásod. Mivel ezt a Halál lapjaként is szokás emlegetni, ezért sokan megijednek tőle, pedig nem az igazi halálra utal. A neked szóló jóslat szerint jelentős fordulat következik be az életedben júliusban.

Szinte teljesen biztos, hogy lezárul egy fejezet, függetlenül attól, hogy te akarod ezt, vagy sem. A saját érdekedben engedj az égiek akaratának, hiszen azzal, hogy lezársz valamit, egyben helyet csinálsz valami újnak, ami könnyen lehet valami sokkal jobb és nagyszerűbb.

Júliusban a legfontosabb kérdés az, hogy képes vagy-e az elengedésre? Jól teszed, ha egy kicsit befordulsz, elmélyedsz magadban, és elgondolkodsz azokon a dolgokon, amelyek már idejét múltak, amikre többé nincs szükséged. Ugyanígy merengj el azon, hogy kik azok az emberek, akik csak akadályoznak, hátráltatnak az életedben? Ha nyitott leszel, akkor a nyár második havában az összes kérdésedre megkapod a választ!

Harmadik tarot-kártya: A Császárnő kártyát kaptad, ami a termékenység jelképe. Ez alapján a neked szóló jóslat az, hogy júliusban beérnek a gyümölcsök, vagyis amiért korábban kemény megdolgoztál, végre a tiéd lesz.

Itt lehet szó a munkádról, vagy egy olyan feladatról, aminek megvalósításáért sokat tettél az elmúlt időben. Egy vágyad is beteljesülhet, tehát már csak ezért is csodásnak ígérkezik a nyár második hava.

A Császárnő azt is üzeni, hogy kisbaba érkezik a családba, vagy legalábbis megnő a fogantatás valószínűsége, ám azt csak te tudhatod, hogy ez mennyire aktuális téma nálad. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy a közvetlen környezetedben lesz valaki, aki bejelenti a gyermekáldást, ez a hír pedig a te lelkedre is erőteljes hatást fog gyakorolni.

Mindemellett egy nő meghatározó támogatóddá léphet elő, és sokat segíthet neked a tapasztalataival és a javaslataival.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló