Melyik bejárat a legfélelmetesebb a számodra?



A félelmeidről, határaidról, személyiségedről és sorsodról árul el fontos dolgokat Joseph Campbell, amerikai történész, író és professzor személyiségtesztje.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen akadályokat kell legyőznöd ahhoz, hogy elérd a céljaidat, akkor próbáld ki Joseph Campbell tesztjét, ami csupán annyiból áll, hogy az alábbi képen szereplő bejáratok közül válaszd ki azt, amelyiken soha nem mernél belépni, majd olvasd el, hogy a választásod mit árul el a személyiségedről, a félelmeidről, határaidról és a sorsodról!1. Campbell szerint erős, intelligens személyiség lehetsz. Szeretsz mindent alaposan kielemezni, emiatt számodra nem okoz nehézséget az, hogy igaz valójában lásd a téged körülvevő világot. A régi tapétás fal azt szimbolizálja, hogy az emberek nem tudnak közel kerülni hozzád, ugyanis érzelmi falakat húztál magad köré. A bejárat egyik oldalán ég a villany, vagyis próbálod lerombolni ezeket a falakat, ám ezzel egyelőre nem értél el sikert.

2. Mindennél jobban vágyhatsz a szabadságra, a függetlenségre és arra, hogy kiélvezd az életet. Legbelül úgy érezheted, hogy lemenni ezen a lépcsőn egyet jelent az eltemetettséggel, amitől te ugyanúgy félsz, mint a haláltól és az ismeretlentől, hogy nem tudod, mi vár a túloldalon. A második kép azt is sugallja, hogy folyton gondolkodsz, jár az eszed valamin, és imádsz élni.

3. Campbell szerint olyan időszakon mész keresztül, amiben melegségre, érzelmi meghittségre vágysz. Nem kizárt, hogy megijeszt a szomorúság és frusztráció érzése. Mások értékes embernek tartanak, de te kicsit sem szereted a kötődéseket, mert függetlenségre, szabadságra vágysz. A harmadik kép alapján tulajdonképpen elmondható, hogy te a szerelem nevű kincset keresed.

4. Híres lehetsz a nagylelkűségedről, ami mellett merész és odaadó is vagy. Fáradhatatlanul dolgozol a szeretteid boldogulásáért, és azért, hogy minden szükségest megteremts nekik. A hűséges természetedet és hatalmas szívedet csak nagyon kevesen értékelik benned. A negyedik bejárat alapján te a gazdagságot keresed az életben, ám ahhoz, hogy elérd ezt a célodat, még nagyon kemény munka vár rád.

5. Campbell szerint a gondolataid, ötleteid nem túl élesek, ezért jobb lenne, ha tisztáznád azokat. Neked muszáj lenne megoldást keresned az összes problémádra, hogy aztán magad mögött hagyhasd azokat.

A választásod szerint biztos, hogy megtalálod a helyes irányt, hiszen elképesztően elmés és határtalanul nagy szívű vagy. A te legnagyobb kincsed az önbizalom, ezért bátran fejezd ki az érzelmeidet, hogy megoldd a problémákat és helyreállítsd az egyensúlyt.

6. Mindig eléred azt, amit célul tűztél ki magad elé, hiszen megvan benne az elszántság és kitartás. Az is jellemző lehet rád, hogy igyekszel pontosan meghatározni a célokat, amik sok munkával járhatnak, ám ez nem gond, hiszen dolgos lélekként még élvezed is ezt.

A hatodik bejárat azt is sugallja, hogy a kreativitásod és magas intelligenciád komoly segítség a munkád során, és ezek által képes vagy bármilyen problémát megoldani. Campbell szerint minden esetben próbálod a legjobb formádat hozni, igazi vezető vagy, ezért nagyon kevés dolog képes akadályozni az életben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló