Hétköznapi feladatok a földi angyaloknak



Ezeket a feladatokat teljesítsd a nyáron, ha földi angyalként szeretnél viselkedni!Az angyalokat szárnyas, glóriás teremtményekként képzelik el a legtöbben, pedig a hiedelmek szerint léteznek úgynevezett földi angyalok is, akik emberi formába születtek le a földre azért, hogy tanuljanak, fejlődjenek és segítsenek.

Ha te is földi angyalnak érzed magad, akkor az alábbi feladatokat kell megtenned az idei nyáron. Ha nem is hiszel az angyalokban, akkor is érdemes végrehajtanod ezeket a küldetéseket, amiktől testileg és lelkileg is többnek érezheted magad!

Ismerkedj bátran és beszélgess: A nyári időszakban a szokottnál sokkal nyitottabbak, barátságosabb az emberek, ám nem kizárólag szerelemi értelemben! Ez az évszak kiváló arra, hogy érdekes, izgalmas programokon, vagy egy hűs parkban ülve új barátokat szerezz, még akkor is, ha csak egy órácskára hozott össze titeket a sors.

Könnyen előfordulhat, hogy a rövid életű barátság alkalmával sok új dologról szerezhetsz tudomást, tapasztalatokkal és bölcsességgel gazdagodhatsz.

Irány a természet: A jó időben igazi vétek otthon ülni. Ilyenkor legalább menj vízpartra vagy hűs erdőbe! Keresd fel a természetet, töltődj fel, hagyd ott azt, amire lélekben semmi szükséged, a negatív, fáradt energiáidat pedig cseréld le pozitív érzésekre!

Amellett, hogy a természetben időzöl, még biztass másokat ugyanerre, hiszen a természet felfrissít, megemeli a rezgésszintet, amire mindenkinek szüksége van a mindennapokban! Hagyd, hogy a természet tanítson!

Szerezz minél több élményt és tapasztalást: A benned élő angyal nemcsak azért jött, hogy teljesítse a kötelezettségeit, hanem azért is, hogy tanuljon, fejlődjön, tájékozódjon. Ebben a munkájában segítheted aközben, hogy élsz, utazol, új helyeket fedezel fel, új emberekkel ismerkedsz.

Adj önbizalomfröccsöt: Sokan nincsenek kibékülve az alakjukkal, emiatt nyáron, amikor kevesebb ruhát viselnek, nem érzik jól magukat azokban. Ha ilyen emberrel találkozol, akkor mutass rá a szépségükre!

Nem ritkán elég egyetlen dicsérő szó ahhoz, hogy megjöjjön valaki bátorsága és felmerje vállalni magát. Segítsd az embereket abban, hogy ne rejtőzzenek el a világ elől, ne szégyelljék a külsejüket, hanem legyenek arra büszkék! Segíts nekik, hogy meglássák önmagukban a szépet!

Motiváld a környezetedet: A nyári időszakban sokan olyan célokat tűznek ki maguk elé, hogy például szeretnének lefogyni, elutazni valahova, esetleg valóra váltani egy titkos álmukat. A te kötelezettséged ezzel kapcsolatban az, hogy biztasd őket arra, hogy ne csak álmodozzanak, hanem tegyenek a megvalósításért!

Abban az esetben, ha ehhez kedvet érzel, akkor vegyél részt ebben, például azzal, hogy elutazol valakivel, vagy együtt dolgoztok a kívánt alak elérésén. Ugyanakkor már az is óriási segítség, ha arra ösztönzöl másokat, hogy bátran tegyenek a vágyaik valóra váltásáért.

A nyári hónapokban merj bátran élni, legyen gondod arra, hogy új élményekkel gazdagodj! Mivel neked is szükséged van pihenésre, ezért tégy azért, hogy a munka mellett eleget lazíts!

Gondolj a nehézsorsúakra: Nem kizárólag a hideg, esős idő jelenthet veszélyt az emberekre és az állatokra, hanem a hőség is, ezért abban az esetben, ha látod, hogy valaki bajban van, akkor gondoskodj róla erőd és lehetőséged szerint! Például vegyél egy üveg vizet a szomjazónak, adj vizet a kóbor állatoknak, madaraknak!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló