A tudatalattidról mesél, hogy szerinted kit ér először baleset



Tudj meg többet a személyiségedről az alábbi szituáció segítségével!

Az emberi tulajdonságokról, gondolkodásmódról sok minden és sokat elárul, így az is, hogy bizonyos szituációkban mit tennénk, kinek segítenénk először, kivel kapcsolatban érezzük úgy, hogy őt fogja először baleset érni.

Az alábbi szituáció is azt a célt hivatott szolgálni, hogy fontos információkat áruljon el a tudatalattiról. Ha kíváncsi vagy, hogy rólad mit mesél, akkor a dolgod csak annyi, hogy gondolj bele az alábbi képen látható szituációba, ami szerint egy baráti társaság éppen elköszön egymástól méghozzá úgy, hogy közben egyikük sem néz a lába elé.

Szerinted a négy figura közül melyiket éri először baleset? Ha döntöttél, akkor olvasd el, hogy a válaszod milyen információkat árul el a tudatalattidról!A: Ha szerinted az „A” figura jár először pórul, akkor a döntésed alapján olyan ember lehetsz, aki kapcsolatban áll az érzelmeivel. Kedveled az őszinteséget, az energiáddal pedig mindenhova fényt viszel. Amellett, hogy kapcsolatban állsz az érzéseiddel, még helyesen fel is ismered azokat, valamint megosztod őket a közeli barátaiddal is.

Emellett nem hiányzik belőled az empátia, ezért az emberek jól láthatóan szeretnek veled lenni. A barátaid számára nagy támogatást jelentesz, és nyugodt szívvel bízzák rád a legféltettebb titkaikat is. Kiváló vezető lehetsz, a személyiségedet pedig sokan csodálhatják.

B: Amennyiben a „B” figura balesetére tippeltél, akkor a választásod alapján nagyon jó megfigyelő és realista világlátású ember lehetsz. Téged képtelenség behúzni a skatulyába. Ha problémád adódik, akkor azzal szembenézel, a megoldással pedig nem vársz, mert nem akarod, hogy elmérgesedjen a helyzet.

A komplikált kapcsolatokat nem kedveled, az egyszerűséget szereted a környezetedben és a párkapcsolatodban is. Békés, nyugodt életre vágysz, ugyanis ettől leszel boldog. Hála az ésszerű gondolkodásodnak, mindig jó tanácsokkal látod el a többi embert, akik ezért bátran fordulnak hozzád. Remek írói, költői vénával rendelkezhetsz.

C: Ha úgy érzed, hogy a „C” figurát éri először baleset, akkor a döntésed értelmében olyan ember lehetsz, aki semmit sem szeret félbehagyni, ezért amikor valamibe belekezdesz, akkor azt biztos, hogy be is fejezed. Leginkább az egyszerű dolgok a kényelmesek a számodra.

Vannak, akik rejtett zseninek tartanak. A problémákról tudod, hogy hogyan oldhatod meg azokat, ennek a képességednek pedig mások is hasznát veszik, ezért gyakran kérnek tőled tanácsot. A választásod alapján lehet, hogy politikusként, esetleg nagy felelősséggel járó munkában veszed hasznát a tehetségednek.

Rólad az is elmondható, hogy vigaszt nyújtasz a nehéz időket élőknek, akiknek helyzetébe könnyen bele tudod élni magad.

D: Ha úgy ítélted meg a helyzetet, hogy a „D” figura fog először pórul járni, akkor a választásod alapján te az ötletek embere lehetsz, hiszen a fejedben olyasmi is megfordul, ami másnak biztos, hogy soha nem jutna eszébe. A stílusod egyedi, és imádod a kihívásokat. Abban az esetben, ha kreatív, művészi pályát választasz, akkor komoly sikereket érhetsz el. Lehetsz például kiváló zenész.

Az is jellemző lehet rád, hogy soha, semmilyen körülmények között sem árulnád el önmagadat. Téged nem érdekel a divat szokása, mert szerinted csak annak van értéke, ami mélyebb értelemmel rendelkezik.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló