Mire számíthatsz a házasságodban?



Keresd ki, hogy az esküvőd dátuma szerint melyik jegyhez tartoztok a pároddal, majd olvasd el, hogy ez mit jelenthet a kapcsolatotokra nézve!Kos házasság (03. 21. – 04. 20.): Kifejezetten élénk, energiával teli, megújulásra mindig képes kapcsolat. A párnak arra kell a leginkább figyelnie, hogy mindig találjanak új és izgalmas programokat, mert különben könnyen beleunhatnak a kapcsolatba.

Bika házasság (04. 21. – 05. 20.): A Bika házasságban élők kapcsolatára a jövőben is az állandóság és a kényelem lesz jellemző. Ugyanakkor az kifejezetten veszélyezteti a pár házasságát, ha a kapcsolatból kiveszik az izgalom, rutinszerűvé válik.

Ikrek házasság (05. 21. – 06. 21.): Rendkívül aktív, izgalmas, szellemi partnerségen alapuló házasság. Az ilyen csillagjegyű párok mindent meg tudnak beszélni egymással, együtt soha sem unatkoznak, és nem szenvednek hiányt szórakozásból, nevetésből sem. Ugyanakkor a pár könnyen elfeledkezhet a hétköznapi feladatokról, illetve a hűtlenség is felütheti a fejét.

Rák házasság (06. 22. – 07. 22.): A Rák energiái támogatják a közös otthon és tradíciók megteremtését. A Rák házasságban élő pároknak oda kell figyelniük arra, hogy időnként egymással is foglalkozzanak!

Oroszlán házasság (07. 23. – 08. 22.): Mindennel szembeszállás, törődés, gondoskodás és melegség jellemző erre a házasságra. Mind a két fél büszke lehet arra, hogy a másikkal alkot egy párt, ezért mindent elkövetnek azért, hogy elkényeztessék a társukat. Az Oroszlán házasságban élő szerelmesek nagyszerű tettekre lesznek képesek együtt, de ne várjanak el túl sokat egymástól.

Szűz házasság (08. 23. – 09. 22.): A pár kapcsolatára a praktikusság, a hűség, az odaadás, az erős kötelességtudat és a gondoskodás érzése lesz jellemző, mindez pedig a legnehezebb időszakon is át fogja segíteni kettejüket.

Mérleg házasság (09. 23. – 10. 22.): Mindkét fél sokat fejlődhet és rengeteget tanulhat egymástól. Olykor előfordulhat, hogy a Mérleg házasságban úgy tűnik, mintha a feleknek fontosabb lenne a külsőség fenntartása, mint az őszinteség, de végül mindig és mindent képesek lesznek megbeszélni egymással.

Skorpió házasság (10. 23. – 11. 22.): Erre a házasságra a mély érzelmek, a szenvedély és a közös célok lehetnek a legjellemzőbbek. A pár mindkét tagja sokat fejlődhet és tanulhat a kapcsolatban, mélyebben ismerhetik meg egymást és a saját motivációikat. A Skorpió házasságban előfordulhatnak érzelmi hullámzások.

Nyilas házasság (11. 23. – 12. 21.): A Nyilas házasságot kötő pár igazán boldog lehet együtt, és szinte mindenben egy nyelvet beszélhetnek. A túlzottan aktív életmód veszélybe sodorhatja a családi békét, de a Nyilas házasságban élő pár képes nevetve túllépni a nehézségeken.

Bak házasság (12. 22. – 01. 20.): A Bak házasság esetében nagy a valószínűsége annak, hogy a pár tökéletesen meg tudja tervezni a közös jövőjüket, kitűzik a legfontosabb céljaikat, a terveiket pedig megvalósítják.

Vízöntő házasság (01. 21. – 02. 18.): A pár érezni fogja, hogy valami teljesen új kezdődött el, a házasság pedig folyamatos átalakuláson esik majd át. Mindét fél fel fogja fedezni a másikban rejlő lehetőségeket, és mindent megtesznek, hogy ezeket a felszínre csalják.

Halak házasság (02. 19. – 03. 20.): A Halak házasságban előfordulhat, hogy a pár elfelejti a hétköznapi feladatokat, a praktikumot, de érzelmi tekintetben mindig kiváló társként állnak a másik mellett, a problémákat pedig mindig megbeszélik egymással.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló