Minden ujjadon mást jelképez a gyűrű



Az ezotéria szerint nem mindegy, hogy melyik kezeden és ujjadon viseled az ékszert.A gyűrű jelentősége a párkapcsolatokban egyértelmű, hiszen az eljegyzést, házasságot szimbolizálja, ám az ezotéria szerint az ékszer ennél sokkal többre képes, éppen ezért az sem mindegy, hogy melyik kezünkön, ujjunkon viseljük.

Ha szeretnél az életed valamely területén javítani, változtatni, akkor az alábbiakban megtudhatod, hogy melyik ujjadon kellene gyűrűt viselned, valamint melyik kristályok segíthetnek a céljaid elérésében.

Kisujj: Kiváló megérzésekről, intuíciókról, művészi képességekről, kreatív személyiségről árulkodik a kisujjon viselt gyűrű. Általában olyan emberek hordanak a kisujjukon gyűrűt, akik kiemelkedően tehetségesek valamiben, kiváló művészi érzékkel rendelkeznek, és kicsit sem jelent számukra nehézséget, hogy meggyőzzenek másokat a saját álláspontjukról. Amennyiben te is ezen az úton jársz, akkor a kristályok közül a borostyán, holdkő, kvarc lehet a segítségedre.

Gyűrűsujj: Habár a gyűrűsujj a szerelmet jelképezi, az erre az ujjra húzott gyűrű mégsem csak a kapcsolati státuszról árulkodik, hanem szimbolizálja a szépérzéket, általában a szépséget, az önkifejezést és a kitárulkozást is. A kristályok közül ezen az úton segíthet a rózsakvarc, ametiszt és a zöld jáde.

Középső ujj: A felelősségtudatról és az egyetemes, univerzális törvényekhez való hozzáállásról mesél a középső ujj. Aki ezen az ujján visel gyűrűt, az magas igazságérzettel, jó megérzésekkel rendelkezhet, valamint képes jól átlátni a különféle élethelyzeteket.

Emellett szeretik analizálni a saját személyiségüket, valamint örömmel foglalkoznak azzal, hogy megtalálják helyüket a földi életben. Amennyiben a te utad is erről szól, akkor a kristályok közül segítségedre lehet a rózsakvarc, igazgyöngy és a korall.

Mutatóujj: Gyakran látható a magas beosztású, vagy az arra törekvő emberek mutatóujján gyűrű, aminek magyarázata az, hogy ez vezetői képességekre enged következtetni, de erős önbizalomra, önhittségre, magas benső energiákra, ambíciókra, pénz utáni vágyakozásra, anyagi javak megszerzésére tett erőfeszítéseket is jelképez.

Szintén a mutatóujjnak jut nagy szerep a spirituális és az egyéni függetlenség terén is. Ha mindezeket erősítenéd, akkor a kristályok közül a lapis lazuli és a kék topáz lehet a segítségedre.

Hüvelykujj: Az akaratérvényesítésről szól a hüvelykujj, ez pedig ugyanúgy érthető a párkapcsolatra, mint a barátságra. Ha a hüvelykujjadra gyűrűt húzol, akkor azzal azt üzened, hogy változtatni szeretnél az ambícióidon, a szerelmi, üzleti, munkaköri viselkedéseden. Az ehhez ajánlott kristályok a gránát, a karneol és a rubin.

Bal kéz kontra jobb kéz: Mivel a bal kéz a fogadásért felelős, emiatt az erre az ujjakra húzott gyűrűk azt jelképezik, amit kapsz, vagyis energiát, érzelmeket és a gondolatokat. Szintén a bal kéznek tulajdonítják a női energiákat és a kreativitást.

A jobb kéz a férfias oldalt és az adást, juttatást szimbolizálja, valamint ezzel a kezünkkel adhatunk energiát, és ebből fakad a pszichikai aktivitásunk is. Ha a jobb kezeden viselsz gyűrűt, akkor adakozó, támogató személyiség lehetsz, míg a bal kezeden látható gyűrű a befogadás, tanulás, elfogadás képességeit szimbolizálja.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló